ANP are un nou director general

ANP are dupa incetarea raporturilor de serviciu prin pensionare a directorului general Marius Vulpe, un nou director general.Dobrica

Acesta va fi Marian Dobrica, unul ditre directorii generali adjuncti. El a mai ocupat aceasta functie in timpul ministrului justitiei Mona Pivniceru. Nu va avea un mandat usor in conditiile in care nu exita o sustinere a ANP si personalului de penitenciare din partea actualului ministru al justitiei. Iar provocari sunt cat cuprinde.

 

22 Comments

 1. Se aude că pragul de pensionare va fi 25 in sistem , și vârstă 55 ani , iar calculul va fi 85 % din întreaga carieră , pentru cei cei cu peste 30 ani in sistemul de apărare și 65% cu cei cu până la 30 ani..

 2. Dodan e specialista de la Evidenta. Vai de capul nostru! Nici literele alfabetului nu le cunoaste! Mai bine ca s-a dus unde s-a dus!

 3. aceeiasi situatie de la GALATI o intalnim cam peste tot…si la Botosani.Operative ….pana la incadrare… apoi dosite secretare de te miri de unde apar posturile de…secretara al unui alt secretar. MISTO….

 4. Pentru a evita informatiile trunchaite (inclusiv despre pensionarea acestuia) :
  – in anul 1997 termina Academia (Sef Promotie)
  – a lucrat de la Sef Tura pana la Director Unitate
  – in timpul cat a fost Director la Slobozia s-a axat pe eliminarea telefoanelor mobile din penitenciar si eliminarea coruptilor (acum Slobozia se lauda cu lipsa tel. mobile)
  – este o persoana cu care se poate comunica si actioneaza doar dupa primirea unor informatii sigure (nu dupa ureche)
  – nu este genul care favorizeaza sau discuta pe ocolite
  – face tot ce este uman posibil pentru ca angajatii (subalternii) sa munceasca in conditii decente si sa fie multumiti (atata timp cat acestia sunt corecti si-si indeplinesc corecpunzator atributiunile)
  – se poate discuta despre absolut orice atata timp cat sinceritatea discutiei este reciproca.
  Avand in vedere ca are calitati de lider, tot ceea ce ne mai trebuie este sustinerea lui politica.Spun asta pentru ca am mai avut o experinta cu dansul, tot in functia de Director General.

 5. O intrebare pentru domnul director al Penitenciarului Galati avem. Daca au fost angajate 9 femei “agent operativ”, cum se face ca doar 5 sunt efectiv in bransa? Celelalte 4 sunt ” secretare virtuale” dupa cum urmeaza: secretariat, resurse umane, evidenta si regim penitenciar(aici e mai grav sunt deja 2 secretare virtuale). Bineinteles ca este mare nevoie de ele asa cum se plang marii sefi pe la sedintele de comanda, insa va rog sa spuneti asta si supraveghetorului de pe E1 care are peste 200 de ore suplimentare si concediu pe 2016!

  • Mai grav este ca luni au intrat 9 colegi noi din care 2 sunt deja amanetati,tot la birou. Alooooooo! Domnule Nae in paza sunt sute de ore suplimentare zeci de zile restanta la CO 2016, iar dumneata dai tot la birou?! Spitalul sambata cine-l face? Ce fel de impartire faci? Unde sunt lucratorii pe care vrei sa-i inlocuiesti? Cine a aprobat detasarea oamenilor?! Mare specialista Dodan!
   ANP ule Putem sa-l detasam pe Nae?

  • Nu-l uita pe Țecu C., care este tot o secretara. Cum pot sefii de la Galati sa tina drept secretara un barbat tanar la 2 m si 110 kg ascuns sub un birou??

   • Aveti dreptate! Toti trebuie sa indeplineasca atributiile functiei pe care o ocupa in statul de functii, pentru care sunt retribuiti, inclusiv Ciprian Tecu. O sa-i solicitam domnului director respectarea statului de functii.

   • Te iei de oameni bolnavi.Mai vezi si tu deconturile la medicamente.Si el si Ana sunt bolnavi tare.

 6. Sa aiba parte de sustinere, ca in rest il dadacim noi.
  A demonstrat in timp ca atunci cand doreste, poate, si asta e un lucru benefic pentru toti.
  Giovani STERE

  • toti o apa si un pamant.nu tine nimeni cu palmasul, asa ca nu va mai faceti sperante desarte.fericiti cei ce pot sa plece la pensie,sau sa fie in gratiile sefilor.pentru restul vedeti ultimele versuri a lui mosul ala care ura acum 2-3 ani in urma pe youtube.

 7. Sa speram ca ,cu noul dg, sa nu se mai intimple cu 50% ca ultima data la gherla ,cind in ultima zi de mandat a cuplului emil si nelu sa dat 50% tuturor care trebuia : amante ,slugi,sofer director, lideri de ”sindicat” care am servit conducerea cu credinta, celor pentru care s-a primit- telefon- ,pacat de aceasta decadere din aceasta unitate,pacat ca unii ne-am vindut sufletul si demnitatea pt.citiva lei.

 8. Chiar dacă avem un nou director general eu personal nu cred că va face nimic în plus fata de ceilalti și acest domn va sta la conducere 6 luni după care va ieși la pensie iar noi tot în condițiile acestea muncim.Mam lămurit și cu angajările promise fiindcă anul trecut toată lumea se lauda ca la finalul anului 2017 vom fi în sistem 13900 de cadre dar din păcate la finalul anului cred ca vom fi 12000 .Păcat ca cei care vin la conducerea anp își bat joc de noi și ne duc cu zaharelu, numai minciuni peste minciuni .

Comments are closed.