Echipa noua la conducerea FSANP

Echipa noua la conducerea FSANP
Echipa noua la conducerea FSANP

In cadrul Conferintei Nationale a Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor  (19 – 21.05.2017) delegatii sindicatelor membre au ales noua echipa de conducere. Astfel:

 1. Sorin Dumitrascu (Bucuresti) – Presedinte
 2. Alexandru Gherghina (Codlea) – Secretar general
 3. Gheorghe Bran (Craiova) – Vicepresedinte
 4. Calin Ardelean (Oradea) – Vicepresedinte
 5. Viorel Voicu (Bacau) – Vicepresedinte

Au mai fost alesi dna Ani Balica (Galati) – Presedinte la Comisia de femei si dl Alin Pop (Targu Mures) – Presedinte la Comisia pentru tineret.

Dl Florin Schiopu, revine in functia de presedinte al Sindicatului Solidaritatea Targu Jiu cu multumirile noastre pentru efortul depus in ultimii 4 ani in calitate de presedinte al FSANP.

Dl Giovani Stere (Craiova) a fost ales Presedinte de onoare al FSANP  ca semn de recunoastere a intregii activitati sindicale, de la infiintarea federatiei si pana in prezent.

Advertisements

25 Comments

 1. felicitari si succes noii conduceri a fsanp.speram ca activitatea nu se va rezuma doar la comentarii pe sait, ci si in drepturi ce urmeaza sa le dobandim.
  multumim domnului schiopu pt rezultatele obtinute(una peste
  alta a iesit onorabil ca activitate sindicala).

  • Site-ul este doar un instrument de informare. Actiunile sindicale au fost, sunt si vor fi centrate pe apararea si promovarea drepturilor si intereselor membrilor.

 2. Vă felicit domnule Sorin Dumitrașcu , pe dumneavoastră și pe colegii ce-i aveţi alături în munca la care v-aţi angajat , și felicit penitenciarele românești pentru alegerea făcută .
  Vă doresc succes deplin în îndeplinirea tuturor dorinţelor , atât pe plan personal cât și pe linie profesională.
  Este o onoare pentru mine că v-am cunoscut și vă asigur de respectul meu veșnic și deosebit .

  Al dumneavoastră !

 3. Vă mărturisesc, domnule președinte, ca reprezentați unul dintre motivele pentru care am rămas în acest sindicat. Sunt așteptări mari în unități de la noua conducere a FSANP, întrucât în ultima perioada fpss din Anp nu sunt foarte bine reprezentați în raport cu celelalte categorii de bugetari. Angajații din penitenciare merita sa fie reprezentati de un sindicat puternic și cu o conducere care sa depună toate eforturile pentru o salarizare corespunzătoare, respectarea drepturilor, o uniforma care impune respect și, bineînțeles, pentru a stopa abuzurile din partea unor șefi de compartimente sau directori .

  • @Un oltean
   Da-mi voie te rog, sa-ti reamintesc, ca nu uniforma impune respectul. Cum e uniforma aia care impunerespect pe un alcoolist, pe un had, un fpss care e tramvaiul detinutului, un sleios de fpss etc
   Sa avem pardon, plecam de la material!!!

   • În comparație cu restul structurilor de ordine publica, siguranță națională…cred ca avem o uniforma execrabila

 4. Felicitari D-le Sorin!! Ma bucur foarte mult pentru Dumneavoastra!! Sunteti minunat si va meritati locul de lider pentru performantele si calitatile profesionale si morale D-le Sorin Dumutrascu!!
  FELICITARI SI MULT SUCCES VA UREZ DIN INIMA!!

 5. Domnule Dumitrascu, cu siguranță ar trebui sa găsiți o soluție pentru a-l coopta și pe domnul Dorobanțu alaturi de noua conducere ! A fost alături de noi toți , lucrătorii . Va rugam chiar sa organizați un vot pentru a vedea susținerea de care se bucura domnul Dorobanțu.

   • Felicitari domnule Sorin Dumitrascu, si bine ati revenit!!!
    1.Sunt convins ca acest “reloaded” este benefic pentru toti sindicalistii din penitenciare.
    2.Sper ca va disparea conceptul,care poate doar eu l-am perceput, “cine nu este cu noi, este impotriva noastra, pentru ca asa consideram noi!”!
    3.Domnul Cosmin Dorobantu,intr-adevar are timp.
    4.Succes!!! 🙂

 6. Felicitari pentru revenirea domnului Sorin Dumitrascu in functia de presedinte al FSANP!Succes intregii echipe!

 7. Ati reusit pana la urma sa impartiti toate functiile !

  Ce realizari l-au recomandat pe dl. Dumitrascu ?

   • Cred ca aveti dreptate.Dl Fl Schiopu mi s-a parut obosit,avand in vedere ca a fost in rolul principal atatia ani…la care se adauga carul de ani de viata…si care duc inevitabil la epuizare. Vad ca dl resppectiv nu a luat o pauza ,el a descoperit ,probabil,tineretea fara batranete si nemurirea.Am vazut ca v-ati antrenat pe celalalt sait ca sa fiti in forma.Probabil ca dl Cosmin va trece de la “tineret”la echipa a 2-a,sa vedem ce poate.

Comments are closed.