anp.gov.ro se scutura de praf

anp.gov.ro se scutura de praf
anp.gov.ro se scutura de praf

Dupa cateva saptamani de lucru si sub comanda directorului general al ANP se naste noul site al institutiei. Dl director general chiar ne arunca manusa propunandu-si sa devina si site-ul ANP o sursa de informare. Ceea ce ii si dorim. S-ajunga prafuitul anp.gov.ro cel mai bun site de informare dinspre institutia penitenciarelor. Noi ne-om descurca cumva, in umbra, cu sindicalismul nostru.

Pana la finalizarea noului site, informatiile de pe vechiul site pot fi gasite la old.anp.gov.ro

De aceasta dat ANP a optat pentru o platforma simpla si prietenoasa, din ambitia de a fi ceva mai activi si mai de folos vizitatorilor. Se doreste chiar ca sefi mai mici sa poata posta direct informatie utila fara aprobarea directorului general, desigur in masura in care se modifica intre timp vecile dispozitii bejeniste, din vremea cand cuvantul de ordine in comunicarea publica era neaosul “mucles”. Cu semn de exclamare, desigur.

Advertisements

10 Comments

  1. Se lucreaza ca la furnal, cicasi cu mari emotii, daca iese…daca nu iese..Noi anticipam ca finalul va fi ….chinezarie…!

  2. ..Tragem inca o data concluzia ,desi nu mai era cazul , ca viziunea dir general este indreptata pe forma si nu pe fond ..Daca asta e inceputul e bineinteles …pe ….stângul..

  3. Avem o nelamurire cu siteu asta nou nu mai reusim sa vdm planificarile la concursurile din sursa interna….

  4. De laudat modificarea, deși-s convins ca, in dulcele stil anepist, va ieși o alta varza. Ce nu înțeleg nicicum este de ce au început migrarea/modificarea site-ului vineri, ora 17.00, când știi bine ca pana luni nu mai lucrează nimeni la site? Proasta mișcare, ca multe din ultimul timp. Înțeleg optimismul dvs, dle Dumitrașcu, dar nu-l împărtășesc.

Comments are closed.