Agenda domnului ministru

Agenda domnului ministru
Agenda domnului ministru

Dupa intalnirea cu sindicatele ministrul Justitiei a gasit de cuviinta sa povesteasca despre cum va limita dansul mandatele directorilor, cum le va face nu-s ce cursuri si cum va avea grija ca detinutii cu talent sa-si poata valorifica operele de arta. Si noi care credeam ca ministrul Justitiei e aerian!? Nici pe departe! DomnulToader are problema pe care o au toti ministrii justitiei: nu intelege prioritatile.

Sigir ca si ce-a identificat dansul drept probleme sunt chestiuni care la un moment dat, cand avem personal, resurse si management de calitate, iar legislatia e in ordine pot sa ajunga pe agenda ministrului Justitiei, si daca domnul Toader ar fi fost ministru in Suedia poate ca despre asta ar fi trebuit sa ne povesteasca. Singura diferenta e ca nu suntem in aceas situatie ideala si ca ministrul are de rezolvat probleme dificile.

1 Comment

 1. poz 7

  Cristinel Potrivitu locuieste la institutia de stat Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulti “Sfanta Cristina” din localitatea Velicaresti , aflata la km 10 pe soseaua Bucuresti Giurgiu. Are 20 ani o sora in clasa a 8-a si un frate de 22 de ani . El isi iubeste foarte mult fratii. Saptamana aceasta a fost admis intre cei 20 de muncitori ce vor pleca la activitati de zugravit si renovare la vila directorului Complexului si la alte locuinte ale cunoscutilor acestuia. Dintre acestia 19 muncitori nu sunt platiti deci nu au contract de munca si 1 are un contract part time , desi munceste 10 ore pe zi.

  Care dintre urmatoarele afirmatii credeti ca este cel mai probabil sa fie adevarata? Un singur raspuns!!

  a) Cristinel are contract de munca
  b) Cristinel nu are contract de munca
  c) Directorul zugraveste vila lui si a altor cunoscuti fara sa plateasca muncitorii ,beneficiile intrandu-i lui in buzunar, sub forma de bani sau alte avantaje, si a incalcat legea.
  d) b+c
  e) Nu ma pot decide

Comments are closed.