La politie sporul de 40% pentru continuitate e deja in plata. La noi e tot Tudorel

La politie sporul de 40% pentru permanenta e deja in plata. La noi e tot Tudorel
La politie sporul de 40% pentru permanenta e deja in plata. La noi e tot Tudorel

Colegii de la MAI au reusit sa-si aprobe Ordinul de ministru prin care se stabilesc conditiile de acordare a sporului de 40% pentru continuitatea la domiciliu. Drept urmare il au deja in plata, si pe un fluturas vad un 708 lei in plus. Noi il avem pe domnul Tudorel, n-am reusit. Proiectul a fost gata la timp, Tudorel al nostru n-a fost pregatit din pacate.


9 Comments

  1. Ia sa vezi cum nu mai părăsește nimeni garnizoana dacă da acest spor.Inainte de a se plăti sdsl nu aveai loc de unii abonați ca aveau nunti și botezuri unele peste altele și acum pauza. Nu se mai duce lumea asta nicăieri în weekend.

  2. Daca nu primim sporul de continuitate desfiintam si registrul de parasiri garnizoana, iar in caz ca se intampla ceva la unitate sa ne astepte sa ne adunam care de pe unde o fi plecat dupa orele de serviciu, nu spunem ca nu venim, dar ajungem cand putem. Valabil si la alarme. Suntem totusi intr-o societate capitalista in care oricine vrea sa prestezi activitati pentru el te plateste, statul nu trebuie sa faca exceptie fiindca munca la negru este in terzisa prin lege, de ce sa fim noi printre singurii fraieri care presteaza activitati neremunerate?

  3. In ce conditii/cazuri se acorda la MAI? Oare sa fie vinovat numai ministrul ca la gardieni nu se aorda aceleasi sporuri?

Comments are closed.