#listamaro | Florentin Muscalu, pentru incompetenta si minciuna

#listamaro | Florentin Muscalu, pentru incompetenta si minciuna
#listamaro | Florentin Muscalu, pentru incompetenta si minciuna

Florentin Muscalu, directorul Penitenciarului Poarta Alba, a incercat sa scape cu minciuna de #listamaro. E apararea preferata a incompetentilor, iar Muscalu o practica de ani buni si-i merge. Trecand peste trecutul la fel de intunecat al micutului tanchist care nu s-a remarcat prin altceva decat slugarnicie fata de marii sefi ai ANP, remarcam aceeasi fuga de raspundere si aceeasi incercare permanenta de a da vina pe altii.

Acum vreo doua luni, dupa ce avusesem la fata locului o discutie cu dansul in legatura cu o lista lunga de probleme, l-am invitat la ANP pentru a explica si directorului general de ce nu face nimic sa-si rezolve macar problemele ce tin de situatia conflictuala creata de eternii Mate si Banuta si abuzurile pe care acestia le comit impotriva personalului.

Dupa tot soiul de dezvinovatiri – ba ca-i nou, ba ca nu-l asculta Mate – a promis iarasi si si-a asumat si. niste termen. Evident ca a mintit si ca abuzurile au continuat impotriva unor colegi care au avut curajul sa le spuna de exemplu ca nu mai intra singuri pe o sectie cu 420 de detinuti. Mai mult Muscalul a intrat in joc cu Mate si Banuta si-au continuat sa se poarte ca pe propria mosie.

Drept urmare, am mai incercat o mediere. De data asta si-au dat arama pe fata iar directorul general i-a si sustinut deschis propunand chiar ca unul dintre agentii abuzati sa semneze un documente care i-ar exonera pe cei trei sefulica de raspundere, pe rol fiind un proces. Drept urmare, l-am informat pe micutul director ca daca-su doreste un conflict asta va avea.

Si, dupa cum s-a vazut deja, ne tinem de cuvant. Fara ocolisuri cerem demiterea grupului infractional Muscalu – Mate – Banuta. Sigur ca n-o sa stea nici ei cu mainile in san. Asta e clar. Prostia face casa buna cu aroganta si tupeul. Istoria demonstreaza insa ca daca nu sunt in stare sa conduca in liniste, vor primi ceea ce merita.

Urmeaza Mate si Banuta, evident. Il preferam pentru inceput pe Muscalu pentru ca ne-a impresionat in mod deosebit teatrul pe care l-a jucat Joi pe la 17.00 cand n-a gasit alta explicatie pentru o noua minciuna (isi luase angajamentul care rezolva pana la 14.00 ce n-a rezolvat in 3 luni), decat o sceneta in care repeta ca teleghidat ca se simte amenintat, subordonat si hartuit de ce va sa urmeze.

Eh, domnu’ Muscalu, daca asa va simtiti dumneavoastra din pricina unor actiuni sindicale legale, imaginati-va cam ce simt colegii pe care-i amenintati si hartuiti in fiecare zi pentru ca au curajul sa va spuna ca sunteti incompetent si mincinos! Si vom continua pana cand veti disparea din peisaj. Pana la urma MJ/ANP o sa se sature sa-i tot faceti de minune.

6 Comments

  1. Ce așteptări avem k lucrurile să meargă bine la PA, cand știm prea bine cum au fost promovate majoritatea examenelor pt funcțiile de conducere, de adjuncți,cum să am incredere in capacitatea unuia care a ajuns ofițer, să zicem, pe 2000 de dolari si aia împrumutați cică, de la unu nea costică si care a fost împuternicit toată “cariera” lui, nefiind capabil să promoveze un examen. Treburile la PA merg de mult timp în direcția greșită!

    • În ajutorul acestor pseudo-șefi au fost plasmuiti sefuții, aceștia trudesc in locul mahărilor ,sapă, cară, târâie ,spală morții fac orice atât legal cat si ilegal,având mâna liberă si nu m-ar mira ca în disperare de cauza să fie aruncați sefuții în gura lupilor…

  2. era bun acum ghidul carierei! comisie de disciplina n-avem, si atunci cum vreti sa fie destituit?

  3. Nu ne-ați spus deznodământul poveștii cu domnul supraveghetor si cei 420 de deținuți, cred că a intrat în serviciu, (fiind o dispoziție scrisă), dar ce s-au întâmplat după? Ce angajament a fost pus să mai semneze agentul? a fost în continuare planificat în serviciu tot cu 420 de deținuți? Cred că întâmplarea domnului interesează pe toți supraveghetori din toate penitenciarele, dacă nu se termină bine pentru supraveghetor, înseamnă că nici o să mai auziți de alt caz, de frica repercusiunilor.

  4. prostia ,incompetenta, aroganta si tupeul sunt singurele investitii adevarate ,cu profit maxim , ale conducerii anp-ului!

Comments are closed.