#listamaro | Luminita Hadnagy, pentru violarea secretului corespondentei

#listamaro | Luminita Hadnagy, pentru violarea secretului corespondentei
#listamaro | Luminita Hadnagy, pentru violarea secretului corespondentei

Doamna Luminita Hadnagy (in imagine) este sef la resurse umane la Penitenciarul Arad, si pentru ca tot face prostii in legatura cu organizarea unor concursuri liderul de sindicat o mai reclama. Ei bine, nu-s cum a reusit, dar saptamana trecuta flendura in Consiliul de conducere un e-mail transmis de catre liderul nostru de sindicat pe grupul nostru de lucru, referitor la magariile care se intampla din voia doamnei susamintite. Motiv pentru care intra si dansa in viteza pe #listamaro.

Maine avocatul FSANP o sa-i faca si o sesizare la Parchet pentru violarea secretului corespondentei si impiedicarea activitatilor sindicale. In ceea ce priveste o reactie din partea ANP, nu ne mai facem iluzii. Am transmis deja problemele pe care aceasta doamna le-a facut. Reactia a fost aproape de zero. Drept urmare, ne rezervam dreptul de a utiliza orice cai legale pentru a ne apara membrii de sindicat.

PS. Banuim cum a reusit si credem noi c-o sa-i si spuna procurorului cum a fost violat secretul corespondentei sindicale.

7 Comments

 1. Eu i-am spus la Salade ca se joaca cu focul si creste 2 serpi la san, dar nu m-a ascultat. Asta cu Briciu sunt cei mai periculosi din puscarie si pana nu scapati de ei tot probleme vor fi deoarece sunt genul de persoane conflictuale care se hranesc din scandalurile pe care le provoaca. Sa nu uitam de scandalui lui Hadnagy cu Cosma, sau de razboiul dintre Hadnagy si Halchin, iar acum l-au luat in colimator pe Salade fiindca cu ceilalti 2 nu prea i-a mers.

  P.S. Sper sa nu am din nou dreptate, dar acest articol o sa-i intarate si mai mult impotriva voastra.

  • Multi le-au dat nas celor doi. Vine vremea cand vor fi dati de pamant. Asteptam cu interes

 2. Subscriu celos descrise in articol, cu precizarea ca emailul a fost trimis de la adresa “prolex.arad@fsanp.ro” care este un email al Sindicatului PROLEX, catre adresa “fsanp@fsanp.ro”, care este emailul federatiei FSANP si i-a fost adresat stirct presedintelui FSANP, dl. Sorin Dumitrascu.

 3. Simplu cu ajutorul unui membru de sindicat…sesizarea nu va qvea finalitate…in schimb porcirea asta pe bloguri s ar putea sa aiba finalitate la un moment dat in instanta…

  • Nu e chiar atat de simplu. Adresa de mail de pe care a fost furat ce-a flendurat madam Luminita era accesata de cateva persoane. Simplu de verificat pentru procuror.

   In alta ordine de idei, daca cu vorba buna nu se poate, o sa se poata cu lista maro, comisii de disciplina si parchete. Doamna in cauza nu intelege de vorba, deci incercam si alte metode mai putin placute.

   Nu noi facem porcirea acestor sefulici, doar o constatam si scriem despre asta.

 4. Se trage din familie. Fratesu’ mare sef la politia de frontiera a facut vreo 4 ani de puscarie prin 2011 pt. trafic de tigari. Puscariabila. Combinatoare. Toate combinatiile pe care le-a facut in comisiile din care a facut parte vor iesi la iveala. Revenim si cu alte detalii.

  • Nu are treaba cu familia e vorba numa de caracterul ei. esti bun si te ajuta doar cat are un interes, dupa aia te arunca cum a facuto de multe ori. Intrebarea care nu o pune nimeni este, cum de? dupa finalizarea cate unui concurs pleaca in excursii prin capitale europene? o fi coincidenta? poate merge femeia sa se relaxeze.
   Nu vreau sa insinuez sau sa se inteleaga nimic si sunt sigura ca dusmanii ei isi vor imagina prostii doar ca am obs. ca pana acu erau tot prin strainataturi iar acu ca nu mai is concursuri merg si ei cu bicicletele pe dealuri.

Comments are closed.