ANP | Transparenta decizionala si dialog pe sarite

ANP | Transparenta decizionala si dialog pe sarite
ANP | Transparenta decizionala si dialog pe sarite

Azi a fost nevoie sa transmitem in scris ceea ce am tot solicitat verbal in speranta ca e vorba doar de scapari si ca situatia se remediaza. Din pacate, dl Marian Dobrica (in imagine, dezvelind) – directorul nostru general, uita sa si faca ceva in privinta asta dupa ce evident se arata ingrijorat de asa o neregula suparatoare. Nu-i ceva nemaivazut la dansul, veti spune, dar trebuie totusi sa-l mai si urechem din cand in cand, mai ales ca in ultima vreme incepe sa nu prea-i mai placa cu dialogul. 

Nu-ntelege marele nostru lider, altfel destul de ezitant in decizii si absent in a-si apara subordonatii, ca daca nu are dialog are sigur cearta. N-am vrea sa-l vedem intunecat la chip, dar dar – daca altfel nu se poate – o sa-l tot deranjam cu chestiuni din astea neplacute precum drepturile angajatilor din penitenciare si administrarea acestei institutii. Pentru conformitate, atasam Acordul privind transparenta decizionala si dialogul la nivelul sistemului penitenciar.

15 Comments

 1. Dumitru September 13, 2017 at 12:44
  Ma bucur ca sunteti pensionat. Chiar mă bucur. Haideţi să vă spun şi de ce. Am cel puţin 5 motive şi citez după cum urmează:
  civili far pic
  fata de 1.50 faca ture
  mearga la excorta
  cum crese calitatea
  2 lei si far expeienta
  În şase rânduri cinci greşeli flagrante.Deci cinci motive de bucurie pentru mine că sunteţi pensionat. Vă asigur că fata aceea de 150 cm are un vocabular mult mai bogat decât al dumneavoastră, că a fost pregătită mult mai bine decât dumneavoastră şi că a susţinut un concurs de admitere la care, în proba scrisă, în oricare 6 rânduri nu a avut nici o greşeală, spre deosebire de dumneavoastră. Mă bucur sincer că sunteţi pensionat. M-aţi convins că am toate motivele de bucurie.

  • Va multumesc ca a ti descoperit greseli gramaticale dar despre calitatea personalului nimic!?…doar ca fetele de 1.50 m vorbesc gramatical? Nimic de ofiteri directori fosti ingineri mecanici…nimic de numai 14 locuri la Academie!? Va doresc multi ani in sistem intr o functie de conducere cu subordonate din sursa externa,cu subordonate din SNAP Tg.Ocna cu inaltimi de 1.50 dar si cu un director fost inginer mecanic. Numai atunci ma veti intelege…mult succes si sanatate va doresc…

 2. Bine că a plecat la pensie şi el cum au plecat şi renumiții lui duşmani.Fuse fuse şi se duse.Parcă ieri era pe prispa casei……

  • “Pentru Povestitor”
   Fuse, ne fu**-se (deoarece el nu prea se f****-e), si se duuuuuse lasand dupa el o mare….. dara si duhoare Nu o urma asa cum tare ii maiplacea sa spuna cand ii placea sa se auda vorbind. a lasat in urma lui nu doar o dara ci si o duhoare si niste lingai disperati care acu se dau cu capu de pereti si se invart ca musca fara cap in cautarea unui stapan la care sa ii pupe manuta si piciorusele si sa ii ridice osanale. Pfuuuu

 3. La Bacau dictatura celor mediocri !
  Asa cum prevedeam acum ceva timp , pentru colectivul de la Bacau a inceput o perioada foarte dificila , si care ne trage cu mult in jos , si asa am ramas inapoi in timp de cca 4-5 ani de cand avem o echipa manegeriala de toop .
  Acum colac peste pupaza si aceasta criza de personal si tot nu intrezarim adevarata dimensiune a fenomenului.
  Cred ca deja ne apropiem de ceasul al 12-lea si cred ca atingem apogeul dictaturii celor mai mediocri pe care i-a avut aceasta unitate si acest colectiv.
  Am avut candva directori si ofiteri straluciti , avem si acum ofiteri si colegi buni si competenti ,insa acum valorile sunt altele, mediocrii sunt cei pretuiti.

  • Perfect adevărat.Va mai aduceți aminte echipa Dascalul-Pletosu? Ofițeri cu Academie, bine pregătiti, coerenți in decizii și fermi in luarea deciziilor. Hotul știa de respect, oamenii erau încurajați nu că acum asupriți. Oare de ce nu sunt promovați?Colegii d-lui Dascalu de Academie sunt DAG….Oare la noi nu se poate sau nu se dorește. De asemeni Margasoiu cred că are destula experiența sa pună lucrurile pe făgașul normal….să se așeze lucrurile și la Bacău. Reflectați va rog….

 4. Cu regret anunțăm retragerea din activitate a celui mai iubit și luminat dintre conducatori.Sistemul penitenciar va fi în colaps.Noi toți nu vom putea suporta șocul și ne vom face seppuku.Tărgoveții din cetatea Vaslui alaturi de corul de bocitoare vor ridica osanale timp de trei zile.Liniștea și pacea vor domni peste aceste meleaguri.Țărină și deșertăciune suntem… preamărite despot.

 5. Dl Dumitru are dreptate. ANP sa solicite motivat suplimentarea locurilor pentru ofiteri si agenti la Academia AIC si Targu Ocna.

 6. In atentia dvs dle Dumitrascu…cum poate ANP sa nu puna barem de inaltime la fete pt SNAP ( nu ajung la vizeta) iar la Academie au scos doar 14 locuri…chiar vor sa ia ofiteri la operativ din civili far pic de experienta ?…Sunte ti un lider f bun si va rog sa transmite ti ANPului aceasta nemultumire….cum poate o fata de 1.50 faca ture sau sa mearga la excorta…cum crese calitatea manageriala daca nu scot locuri pt Academia ioan Cuza si iau civili cu facultati de 2 lei si far expeienta? Cum sa avem directori de penitenciare fosti ingineri mecanici etc? Cu deosebit respect…Dumitru…actualmente pensionar…

Comments are closed.