Acordarea sporului de studii blocata in cateva unitati

Acordarea sporului de studii blocata in cateva unitati
Acordarea sporului de studii blocata in cateva unitati

Desi in Comisia mixta de dialog social s-a hotarat la solicitarea sindicatelor inca din iulie 2017 plata sporului de studii pentru toti cei care ar fi trebuit sa beneficieze fiind pe lista aceea prevazuta de un ordin de ministru abrogat, dar folosit ca baza de calcul pentru c-asa-i de incurcata legea salarizarii la noi, mai sunt inca berbeci care blocheaza acest proces. Unii sunt directori, de genul domnului Dima de la Iasi, altii, juristi, precum cel de la Penitenciarul Spital Targu Ocna.

Talparii precum cei sus-amintiti au tot cerut opinii la opinii si au tot tras de timp. Unii mai rai le-ar spune ca-s batuti in cap si n-au ce cauta in functiile alea de vreme ce chiar Ministerul Justitiei le-a dat dezlegare. Insa e clar ca n-ar avea dreptate de vreme ce ANP ii tine in acele functii si-i mai si cadoriseste cu cate-o majorare de 50% a din cand in cand.

5 Comments

 1. Domnul Dima este lăsat cu limbă de moarte și a avut grijă să scape de cei doi contracandidați la testarea psihologice,pe motive de amiciție cu psiholoaga,dar asta e altă poveste… și cum necum va convinge că altul mai abil nu există. Abil în relații extraconjugale cu ale lui mândre de la anp și nou promovată ofițer mai…este multe de spus și multeeee de povestit dar poate altă dată

  • E evident că te încearcă un sentiment de frustrare ca nu ai fost in stare sa treci examenul psihologic si cea mai simpa razbunare: inventezi mizerii si arunci cu nuroi in toti si in toate! Unde sunt vremurile in care stateati doar in pas de mars in fata lui Sarghia si a lui Vulpe; cred ca va e nespus de dor sa se mai urle prin unitate si sa va mai bage nitel la origini, doar asa unii sindicalisti si-ar baga mintile in cap. “Doamne, vino Doamne, Să vezi ce-a mai rămas din oameni!”

   • Probabil că tu ești ofitereasa nou promovată deși doar pe Vulpe îl cunoști pe ceilalți doar din povești…dacă rămânea Vulpe director cum reușeai să l convingi că la el nu mergea cu cafeaua și cu e scama ?!😂🤣 De când nu mai avem conducător sau manager nimic nu mai aduce a organizare și funcționare,totul este pe curvaraseala si mahalagism (conflictul editat admin) care bulverseazã oamenii si da satisfacție deținuților. Asa cum am mai spus este multe de spus și foarte multe de povestit.

 2. Foarte periculoase și jenante aceste personaje.
  Eu cred că neîmputernicirea în funcția de director a domnului Dima este necesară. Astfel de elefanți atentează la drepturile legale ale angajaților.

  Cine plătește pentru părerile personale, eronate, ale berbecilor ca juristul de la Târgu – Ocna, care atentează la drepturile legale ale angajaților?

Comments are closed.