ANP prefera comisiile de disciplina ilegale

ANP prefera comisiile de disciplina ilegale
ANP prefera comisiile de disciplina ilegale

ANP incearca inca o data sa forteze, insistand pe solutia ilegala a infiintarii unor comisii de disciplina care sa functioneze norme de procedura clare. In Consiliul de conducere le-am mai comunicat inca o data ca nu suntem de acord, aratand chiar ca sunt instante care anuleaza astfel de decizii tocmai pentru ca adresa ANP de cum ceva timp pe acest subiect nu valoreaza doi bani.

Doar 30 de unitati subordonate au aceste comisii de disciplina ilegale infiintate, restul functioneaza fara si nu s-au daramat. Important este sa finalizam rapid statutul politistului de penitenciare care rezolva si aceasta problema si asta i-am cerut ANP sa sprijine alaturi de sindicate.

1 Comment

  1. Astăzi, 11 octombrie 2017, a fost aprobată în camera deputaților OUG 56(PLX 297/2017). Textul legii cuprinde majorări salariale pentru polițiști (10%) și personalul civil din MAI (15%), majorări care vor fi aplicate la salariul de funcție/salariul de bază (al cărui cuantum nu poate fi mai mic de 1450 lei) începând cu data de 1 octombrie 2017, deci la salariul din 14 noiembrie 2017. Inițiativa aparține FSNPPC și a fost negociată în luna iulie 2017 cu Primul Ministru al României Mihai Tudose.

Comments are closed.