ANP | Stare de deruta

ANP | Stare de deruta
ANP | Stare de deruta

Interesanta pretentia domnului Marian Dobrica exprimata in Consiliul de conducere al ANP referitor la necesitatea de a se pregati pentru a raspunde in legatura cu cateva probleme de sistem arhicunoscute precum modificarea ordinului privind organizarea concursurilor de ocupare a unor functii vacante, abuzuri asupra personalului ori transparenta decizionala.

Sigur, e posibil ca starea de deruta sa fie intr-atat de mare incat ditamai directorul general sa nu fie in masura sa aiba solutii la probleme simple. Sau, si mai posibil, e doar o alta stratagema din categoria fuga de raspundere mai ales ca prelungirea imputernicirii e din ce in ce mai nesigura.

3 Comments

 1. Tragic cu Alexeev este ca va iesi la pensie crezand ca este ceva de capul lui. Oglinda oglinjoara nu-I asa ca-s cel mai tare din tara? Venituri ca a mea nu are nimenea :)). Si ca el mai sunt destui. Nu avem, din pacate, cultura si obisnuita lucrurilor facute prin dialog ci prin impunere. Pentru multi comunicarea inseamna o conversatie in care participantii asteapta sa-si impuna punctul de vedere. Este nevoie de mult, mult mai mult!

 2. Legea 161/2003
  Articolul 95
  (1) Nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcţionarii publici respectivi sunt soţi sau rude de gradul I.

  (3) Persoanele care se afla în una dintre situaţiile prevăzute la alin. (1) sau (2) vor opta, în termen de 60 de zile, pentru încetarea raporturilor ierarhice directe sau renunţarea la calitatea de demnitar.
  (4) Orice persoană poate sesiza existenta situaţiilor prevăzute la alin. (1) sau (2).
  Din cate se cunoaste Alexeev are sotia sef serviciu logistica deci se afla in relatii directe nu nemijlocite fiind seful sefului sotiei. Sesizati incompatibilitatea. Astfel de situatii au fost si mai sunt si la alte unitati nu le tolerati

 3. Daca prelungirea imputernicirii pentru Dobrica la conducerea ANP nu va mai fi, credeti ca Alexeev de la Penitenciarul Timisoara va fi mai bun?
  De fapt, Alexeev avid de functii si bani sapa adanc la radacina pentru a se planta la Bucuresti. L-a sapat pe chestorul Bala din rasputeri pentru a deveni director la Timisoara, iar acum nu-i mai ajunge Penitenciarul Tm si vrea ANP-ul. E vremea nulitatilor cu studii facute pe bani si pe mintea altora! Iar aceasta jigodie de la Timisoara nu mai are limite!!!!

Comments are closed.