Atentionare | Marian Dobrica, pentru tolerarea abaterilor acolitilor

Atentionare | Marian Dobrica, pentru tolerarea abaterilor acolitilor
Atentionare | Marian Dobrica, pentru tolerarea abaterilor acolitilor

Pentru ca tot s-a marturisit un drept-credincios in sfanta “Atentionare” si pentru ca insista sa nu ia masuri impotriva directorilor care-si fac de cap il atentionam pe domnul Marian Dobrica c-o sa aiba niscai necazuri disciplinare, ceea ce, o sa-i cauzeze speram noi si la obtinerea mult visatei functii de director general pentru care ministrul tot amana asa-zisul concurs. Punctual ii reprosam ca-i protejeaza pe berbecii aia de la Penitenciarul Poarta Alba (unul fiind var-su Banuta), chiar si dupa ce o instanta de judecata le-a spus ca au abuzat de functie. AICI documentul cu pricina.

4 Comments

  1. Stai linistit ca sunt persoane care vin constant dupa inceperii programului si nu li se intampla nimic .

  2. Nu mi-a fost dat sa vad atata lipsa de responsabilitate,cand lucrurile sunt cat se poate de clare,poate vede si ministrul justitiei aceste articole si postari sa vedem cum reactioneaza!

  3. Maine vin la munca pe la ora 10 desi serviciul meu incepe la ora 07,00. Imi face cineva ceva? Nu! De ce? Nu avem lege! Ce bine! Poimaine am programare la stomatolog. Desi sunt in serviciu, la ora 12,30 am plecat. Imi face cineva ceva? Nu! Nu avem lege, ma doare la basca!
    O fi bine asa domnule presedinte? Sunt convins ca veti nega pentru ca bine nu este. Insa, pe langa altii care taraganeaza, dumneavoastra puteti misca lucrurile. Va stiu ca un om integru si caruia ii pasa. Haideti sa miscam statutul acesta odata, pentru ca anarhia se instaleaza din ce in ce mai mult, iar acest lucru nu este util nici conducerii si nici sindicatului. In fata legii trebuie sa raspunda toti, de la cel mare la cel mic.
    Cu respect.

    • Sigur ca nu ar fi bine, si uitandu-ma in jur, nici nu vad se se intample situatia la care faceti referire. In penciare oamenii isi vad de regula de treaba, iar uscaturi o sa tot fie. Nu atentionarile rezolva problema. Il vad insa, ca tot e vorba de program, pe Marian Dobrica venind pe la 9 s-un pic la munca si rupand poarta la 15.59.

Comments are closed.