Live | Conferinta “Solutii optime, dar tarzii pentru aplicarea recursului compensatoriu”

Live | Conferinta "Solutii optime, dar tarzii pentru aplicarea recursului compensatoriu"
Live | Conferinta "Solutii optime, dar tarzii pentru aplicarea recursului compensatoriu"

Mai jos, preluam live conferinta organizata de catre ministrul justitiei referitor la “Protectia drepturilor detinutilor si conditiile de detentie din Romania”. Domnul Tudorel Toader incearca sa gaseasca acum solutii optime pentru aplicarea legii recursului compensatoriu. Incepe la 10.00. Fiti pe faza!

4 Comments

  1. Ședința tardiva. Unitățile au stabilit modul de aplicare a legii 169/2017 fără sa mai aștepte indicații prețioase stabilind jurisprudența. Întâlnirea este fără rost și toate cheltuielile ar trebui imputate

  2. Diavolul se ascunde in detalii. Ne amuza foarte tare episodul in care dl.nea Tudorel a deschis o usa secreta din spatiul arhivei SIPA si, datorita curentului de aer, au cazut pe jos vrafuri de documente. Cand s-a interesat despre ce este vorba, a aflat (de la specialistii nostri in DMRU, probabil) ca sunt cartile de munca ale sarmanilor bietilor nevinovati de fpss care au lucrat la SIPA si nu au nicio vina. Vesela tara, trist ANP! Probabil ca si nevinovatul de Ureche mai are pe acolo vreo adeverinta de spor de praf, ceva.

Comments are closed.