MJ | Rezultatele selectiei pentru imputernicire unor directori

MJ | Rezultatele selectiei pentru imputernicire unor directori
MJ | Rezultatele selectiei pentru imputernicire unor directori

Ministrul Justitiei a decis cine vor fi directorii imputerniciti. Felicitari celor alesi si succes in noua functie! Ne-am fi dorit evident sa fie un proces transparent pana la capat, dar ministrul Toader a ales inca o data jumatatile de masura. Evident asta nu scade din meritele alesilor, demonstreaza doar, inca o data, ca ministrul Justitiei nu reuseste se tina de cuvant in ceea ce priveste transparenta decizionala. Dar, asta e o alta discutie. AICI aveti rezultatele.

11 Comments

 1. Si care sunt demersurile in acest sens? Toata lumea tace! Ne vom trezi ca de la 1 ian. acest spor care face o oarecare diferenta intre cei care lucreaza in ture si cei ce lucreaza 8 ore dar toate sarbatorile le petrec acasa, va disparea! E legal acest lucru?

  • Noi am transmis in scris Guvernului observatiile noastre, am discutat si cu prim-ministrul si cu ministrul justitiei problema. Am informat despre demersuri pe site. Cel mai probabil vom rezolva asta printr-o actiune comuna de protest cu politistii.

  • Nu pierdem doar sporul pentru SDSL ci tot ceea ce depaseste 30%, adica antena, praf, supraveghere, etc. O sa ne ia foarte putin timp sa ne verificam fluturasul,sa ne numaram banii la salariu si mai putin timp sa cheltuim mult mai putinii bani pe care-i vom primi.

    • Plata pentru sâmbătă și duminică și alte sărbători legale nu sunt majorări salariale. Reprezinta plată normala în orice tara UE pentru timpul lucrat în acele zile. Numai la noi sunt privite asa de niște guvernanți care cred că pensionarii sunt asistați social.

  • Lucrez in operativ si sincer cred că diferența e mult prea mare, între administrativ și operativ, cam 700 lei, daca au aceeași vechime în sistem la doi agenți. Și să fim serioși nimeni nu mai vrea să treacă în administrativ pentru că deja te-ai obișnuit cu tura si dacă ai o rată la bancă poți să o duci, însă dacă te trece în administrativ e ca si cum ai avea două rate(cam asta e impactul până ajungi să te obișnuiești cu bani mai putini), pentru că indiferent dacă câteodată ai gânduri ca ar fi mai bine la program de 8 ore, când te uiți la ce iei în mână te liniștești repede. Personal cred că e mai bine să le dea o mărire celor de la 8 ore, astfel încât diferenta de salariu sa fie mai mică și atunci toată lumea o să fie mulțumită.

  • Colegilor intelegeti ca plata pentru SDSL nu este un spor.Este plata separata pentru munca prestata atunci cand altii stau acasa SDSL.

 2. Off.Topic – Ce se va intampla cu sporul de 75% pt SDSL de la 1 ian 2018? Unii spun ca nu s-ar mai acorda deoarece nu ne incadram in plafonul de 30% pt sporuri. Dar legea nu spune ca trebuie sa fie de 100% ???

   • daca comisarului BARBU DANIEL imputernicit director la penit. Braila i-a fost respinsa imputernicirea la Craiova APAR DOUA CONTRADICTII:
    1. de ce a acceptat ANP sa il imputerniceasca la Craiova daca imputernicirea de 1 an de la Braila a expirat? 293 face vorbire de 1 an imputernicire
    2. in mod logic respingerea acestuia la Craiova ar insemna incetarea detasarii de la penit. Braila din functia de director!

Comments are closed.