Penitenciar Poarta Alba | Muscalu Sese Seko

Penitenciar Poarta Alba | Muscalu Sese Seko
Penitenciar Poarta Alba | Muscalu Sese Seko

Mi se pare exagerata comparatia. Pana la urma Muscalu Florentin nu e deloc o persoana importanta. Seamana, e drept, ca atitudine si comportament, si dac-ar putea probabil c-ar face la fel, dar – totusi – comparatia mi se pare nepotrivita. De notat in acest context ca presa mai aminteste in legatura cu d-alde dansul, din cand in cand.

Directorul general al ANP – varu’ lu’ Banuta cel penal cum ar fi – dar si ministrul Justitiei ar vrea sa fie uitate. Doar ca asta nu se va intampla. Pana si Mobutu* a invatat, in cele din urma, ca prostia agresiva si abuzurile se platesc.

* pe numele sau complet Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga, dictator militar in Congo

4 Comments

 1. Poate că nu e un personaj important. Dar cu siguranta se crede important. Nu cred ca i-ar displace un cult al personalitatii desantat, sau ca s-ar da inapoi sa se autoproclame binefacatorul sistemului penitenciar, daca i-ar permite astrele.
  Ca orice oportunist, probabil ca si aspiratiile lui sunt la fel de importante, desi pe tabla de sah a ANP nu a mai incaput la Giurgiu si a ajuns la Poarta Alba. Afacerea cu finu` putea de la o posta si mai avea si alte bube-n cap.
  Obedienta insa l-a recomandat si Vulpe l-a uns director.
  Dupa repetate neregului la Giurgiu, se pare ca face pocinoage si la Poarta Alba. Probabil ca ar putea functiona la turatie maxima avand o functie similara Mobutu-lui. L-ar putea depasi chiar.
  Daca ma gandesc bine, exista oameni care nu au vocatia si nici pregatirea necesara, dar conjunctural ajung sa ocupe diverse functii de unde incalca legea.
  Asta mi se pare, mie cel putin, total nepotrivit.

Comments are closed.