Primarul – puscarias Chereches il ameninta pe directorul Penitenciarului Baia Mare

Primarul - puscarias Chereches il ameninta pe directorul Penitenciarului Baia Mare
Primarul - puscarias Chereches il ameninta pe directorul Penitenciarului Baia Mare

Un fost detinut, actualmente inca primar, c-asa-i la noi, se trezeste – invitat fiind la lansarea unui proiect – sa mi ti-i certe pe initiatori si sa-l ameninte pe directorul penitenciarului care i-a fost gazda pe vremea cand coruptii inca mai ajungeau la puscarie. Nu i-a facut favorurile solicitate, in pofida presiunilor de toate felurile, si acum isi inchipuie ca se poate razbuna.

Sigur ca ANP n-o sa reactioneze. N-a reactionat pana acum, si n-o s-o fac nici in acest caz. ANP, in schimb, depune toate eforturile sa-si apere infractorii sefi de la Penitenciarul Poarta Alba – pe motiv de rudenie cu directorul general e drept – chiar si atunci cand sunt prinsi favorizand detinuti ori abuzand personalul, dar n-are nicio strabatere cand un director de penitenciar, iata altul, e amenintat in public de un martafoi.

3 Comments

  1. Stie cineva daca se mai acorda indexarea de 5,25% pensionarilor iesiti la pensie dupa data de 7august?

  2. Aia de la Paorta Alba erau corupti si inainte sa fie varul director general, este o mafie mare de tot in sistem care l-a cam acaparat. Daca exista un director de penitenciare care nu face favoruri VIpurilor toata stima, pentru ca deobicei este invers: directorii sunt muma pentru unii( aia cu bani, pile, care contribuie la sistemul corupt) si ciuma pentru altii, si pentru angajati si pentru detinuti. Fiecare isi protejeaza gasca. Sunt foarte multe penitenciare in care colegii se vaita de sefi, de ce a fost cu telefoanele mobile si zic “asta e viata, nu avem ce face, ne luam banii si mergem la familie”. Oricum si paginile dumneavoastra protejeaza persoane corupte din conducerea unor penitenciare apropiate de sindicate – de exemplu individa de la (editat admin).

Comments are closed.