Proiect de lege privind modificarea legii pensiilor ‘speciale’ in Parlament?

Proiect de lege privind modificarea legii pensiilor speciale in Parlament?
Proiect de lege privind modificarea legii pensiilor 'speciale' in Parlament?

Colegii de la politie posteaza un proiect de act normativ referitor la modificarea pensiilor speciale. O varianta ceva mai buna decat cea actuala. Proiectul s-ar afla in Parlament, nu stim insa daca este si sustinut de coalitia de guvernare si masina de vot aferenta. AICI aveti proiectul cu pricina. De vazut daca asta coincide cu forma sustinuta de coalitia PSD – ALDE. E posibil sa fie doar o fumigena, dar e verificat.

7 Comments

  1. Asta este fumigena ….o singură dată în timpul carierei profesionale, a unei locuințe proprietate personală, în localitatea în care își are sediul unitatea la care sunt încadrați…dac lucrez in jilava si stau in bucuresti sau la margineni si stau in ploiesti ? chirie iti iei unde vrei ,aici cum va fi ?

  2. Și încă ceva văd ca mai nou nu se mai vorbește nîmi despre angajări oare stăm așa de bine cu personalul de nu se face nimic în acest sens?

  3. Dl Președinte eu dacă am apartament pe numele meu și doresc sa îmi construiesc o casa eu beneficiez de ajutor dacă se vor concretiza aceste ajutoare pentru locuință ?

    • Asta spune legea 293/2004 “Art. 38. alin. (1) Funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare vor fi sprijiniți în construirea sau cumpărarea, o singură dată în timpul carierei profesionale, a unei locuințe proprietate personală, în localitatea în care își are sediul unitatea la care sunt încadrați, din fondurile Administrației Naționale a Penitenciarelor sau alte fonduri guvernamentale, în condițiile legii.”

  4. Nu e fumigena, este o initiativa USR. Dar nu are toate avizele, inca. Noi scapam ieftin, daca va fi pusa in aplicare. Ii loveste tare pe pilotii aviatori civili, pe functionarii parlamentari, pe cei de la Curtea de Conturi, pe lucratorii neacoperiti din MAE si alti beneficiari celebri de pensii speciale discrete si discretionare. Nu credem ca va intra in dezbatere.

  5. Off topic.va rugam dle președinte sa ne susțineți in proiectul pentru cumpărarea sau construcția de locuințe odată in cariera.stiu ca mâine este întâlnirea cu mai marii ANP.

Comments are closed.