Recurs compensatoriu cu extrem de multe necunoscute

Recurs compemnsatoriu cu extrem de multe necunoscute
Recurs compemnsatoriu cu extrem de multe necunoscute

Ministrul Justitiei ne-a explicat ieri ca totul este in ordine cu recursul compensatoriu. N-am vazut ordinul ala, pierdut o vreme prin minister, publicat ieri in Monitorul Oficial, iar prin unitatile subordonate ANP conduceri de penitenciare, informaticieni si specialisti in evidenta au primit dispozitii sa ramana la munca pana la noi ordine. Noi ordine au venit seara tarziu (in jur de ora 22.00) prin decizia 500227/18.10.2017 care aproba instructiunile de intocmire, avizare si aprobare a unor documente necesare.

Ramane de vazut cum se va derula acest proces. Raman in continuare extrem de multe semne de intrebare in legatura cu aplicarea acestui act normativ, iar specialistii din penitenciare par a fi lasati sa lucreze cu extrem de multe necunoscute. In afara de cateva declaratii ale domnului ministru prea multe nu se stiu, iar intalnirea din 20 octombrie nu cred ca va limpezi situatia. Dar, sa vedem si partea buna a lucrurilor, zic. Care-o fi aia! Personal n-o vad inca.

3 Comments

  1. Sanitasul a iesit in strada sa protesteze si impotriva plafonarii sporurilor la 30% de la 1 ianuarie 2018, pe langa trecerea contributiilor la angajat. Noi ne acceptam in tacere soarta?

      • Guvernului credeti ca-i pasa de observatiile noastre? Din pacate nu. I-ar pasa daca am fi si noi infractori, pentru ei observ ca trebuie sa facem totul. Le plateste cineva colegilor nostri orele suplimentare si stresul din zilele astea in care trebuie obligatoriu sa eibereze talhari si criminali nemultumiti ca nu au conditii de 5 stele?

Comments are closed.