Tudorel Toader: Bonus, 5 – 8€ pe ziua de detentie

Tudorel Toader: Bonus, 5 - 8€ pe ziua de detentie
Tudorel Toader: Bonus, 5 - 8€ pe ziua de detentie

Pentru ca tot suntem in sezonul ofertelor speciale pentru clientii nostri, domnul ministru a anuntat si ca – pentru merite deosebite – fostii detinuti care nu vor mai putea avea beneficiul celor 6 zile/30 de zile de detentie improprie scazute ar primi intre 5 si 8 € pe ziua de detentie de la statul roman. Se pare ca pentru asta sunt bani, pentru plata orelor suplimentare, de exemplu, pentru angajatii penitenciarelor nu sunt bani. Nici pentru victimele infractiunilor nu sunt bani.

15 Comments

 1. Suntem in tara unde hotii, talharii si alte scursuri sunt aparate mai mult decat oamenii cinstiti si asta sub scuza ca UE.Nu nene nu UE, prostia, indiferenta si ingalarea si mizeria umana din mintea bolnava a celor ce conduc tara asta a facut sa ajungem aici.

 2. Ce ar fi dacă ne-am unit cu toții salariații din acest sistem mult hulit de societate ,și am acționa în instanță statul pentru condițiile inumane de muncă la care am fost supuși,și care încă sunt de actualitate. Și apropo, pentru Dl TT am o idee de criză, și anume, să îi chemăm pe cei de la PRO de la visuri la cheie să dărâme o pușcărie că să facă alta în 2 săptămâni, să strigăm cu toții: MUTĂ AUTOCARU TUDORELE !!!

 3. in ce tara traim? sa te plateasca ca esti infractor? cred ca a devenit cea mai rentabila “meserie”. pe oamenii care au suferit diverse prejudicii statul roman nu-i vede, lor cine le plateste pentru suferintele pricinuite de infractori, pentru ca infractorul nu-si plateste niciodata daunele. cum am ajuns sa gandim asa?

 4. Propun sa se adauge și voucherele de vacanta ale angajaților promise de ani, sa se transfere deținuților ptr. recursul compensatoriu

 5. Pt misiuni si decont concediu garantat nu sunt. Nici pt avans eventual
  Daca stiti altfel…., va invit sa va manifestati

 6. Cum dracu’ pentru niste paraziti, niste rebuturi sociale- recidivistii nu sunt altceva-se gasesc bani in timp ce pentru niste oameni care au muncit si muncesc cinstit si isi platesc darile nu se gasesc bani?

 7. Si binenteles ar trebui sa primim si intre 5 si 8 euro bonus pentru fiecare zi lucrata in condiții total improprii și inumane. Dar in loc de bonus dat noua ni se va lua din salariu contributia pentru conditii neconforme de munca – adica conditii speciale – deci vom fi “amendati” tot noi pentru ca angajatorul ne foloseste in conditii anormale de munca.

 8. O sclipitoare remarca a d-lui Barbulescu Marius…”Mergând pe raționamentul ăsta și angajații care lucrează în condiții total improprii și inumane, ar trebui să beneficieze de reducerea perioadei pentru pensionare…e trist însă că la ei nu se gândește nimeni…suntem în România, țara in care infractorii au numai drepturi…ale “omului”, bineînțeles.

  • Domnul ministru nu a fost capabil să stabilească prin ordin standarde minime pentru angajații ministerului de justiție!!!
   Lasă că avem recurs compensatoriu, pentru inculpați, pentru deținuți! Nu pentru victimele infracțiunilor acestora. Să ne fie de bine! Eu public cu nume și prenume!!!!

Comments are closed.