Un Cotofana buimacit, cam atat de pregatiti suntem

Un Cotofana buimacit, cam atat de pregatiti suntem
Un Cotofana buimacit, cam atat de pregatiti suntem

Un moment interesant din Consiliul de conducere al ANP de ieri a fost buimaceala totala a domnului Cotofana – marele sef al sigurantei detinerii si regimului penitenciar, care s-a declarat in afara problemei si n-a fost in stare sa ne explice care-i stadiul implementarii programului de evidenta a detinutilor care-ar trebui sa mearga ca uns incepand cu 19 octombrie 2017. A desemnat colegi sa participe la un grup de lucru si, cum e la mare pret managementul prin abdicare inventat de catre domnul Dobrica insusi, a si uitat ca treaba ramane importanta.

Dar, asa se intampla cu promovatii pe motive de executant credincios si copil de mingi silitor. Sa mai fi fost doamna Pruna ministru l-ar fi comparat cu celebrul baiat muscat de-o soparla. N-ati vazut privire mai nauca, mai ales dupa ce directorul general i-a comunicat ca-i o prostie sa-si trimita un sef de serviciu ca sa faca pe comunicatorul in relatia cu detinutii, problema urmand a fi gestionata pe plan local.

1 Comment

  1. Aceasta este valoarea celui vesnic imputernicit si abonat la acordarea majorarii de 50% . . .

    Trist, foarte trist, acesta este nivelul profesional al A.N.P. astazi.

    Personaje fara caracter, fara anvergura, fara viziune, in timp ce personajele capabile sunt eliminate discret prin pseudo – testari psihologice si concursuri masluite.

    Acum se vad efectele dezastruoase ale concursurilor din ultimii 5 – 7 ani!

Comments are closed.