Cartile de economie se razbuna pe Guvern

Cartile de economie se razbuna pe Guvern
Cartile de economie se razbuna pe Guvern

Cresc preturi, inflatie si dobanzi. Premierul Tudose s-a gandit ca bancile se razbuna. De aia ar fi toate necazurile astea in paradisul pesedeu. Banca Nationala ii raspunde ca se razbuna intr-adevar cineva si ca s-ar intampla sa fie exact cartile de economie pe care domniile lor le-au ignorat. Un raspuns extrem de bine plasat!

1 Comment

 1. Cartile de economie se razbuna pe guvern iar noi ne razbunam pe cartile RAO editura penalilor:

  Mircea Marian spune:

  “De ce cazul Voiculescu/ Năstase/ Rao nu este despre libertatea de exprimare, ci despre corupție. Toți știm cum scrie Voiculescu (sau cum scriu sclavii lui textele pe care el le semnează): prost. Nevandabil. Nici măcar nu sunt niște minciuni bine împachetate. La fel și Adrian Năstase, care crede că dacă din banii furați și-a cumpărat tablouri își poate spune “intelectual”.
  Acești bandiți s-au dus la Rao și și-au plătit, direct sau indirect, dreptul de a publica o carte la o editură renumită. Au plătit cu banii sifonați de la contribuabilii români. Rao a luat banii de la ei, nu va scoate nimic sau mai nimic din vânzarea unor maculaturi ieftine. În plus, Rao și-a pus obrazul la bătaie și i-a scos, la oră de vârf, la Târgul de Carte, să vorbească.
  Oricum, să susții că lui Voiculescu – patron peste cel mai agresiv trust de presă, cu o armată de “jurnaliști” în genunchi in fața lui – i se limitează dreptul la libera exprimare e de râsul curcilor.
  Ne vedem în piață, diseară.”

Comments are closed.