Abuzuri in acordarea majorarii de 50%

Abuzuri in acordarea majorarii de 50%
Abuzuri in acordarea majorarii de 50%

Mi-e greu sa inteleg cat de complicat sa fie pentru acei directori care evita sa consulte sindicatele la acordarea majorarii de 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale. Un exemplu extrem de neplacut e Penitenciarul Gaesti, domnul director Anghel facand adevarate piruete de logica pentru a elimina sindicatele din ecuatie.

Un exemplu, pentru ca s-a mai intamplat pe ici pe colo, cu directorii care s-au autopropus initial la ANP. In toate aceste cazuri deciziile au fost de un arbitrar sinistru, iar motivarile s-au facut post-factum. Ceea ce, intr-o lume normala, ar reclama interventia urgenta a ANP.

Dar, pentru ca n-o sa se intample, vom avea grija sa facem obiectii cat se poate de clare in Consiliul de conducere pentru directorii care nu-si respecta obligatiile de transparenta. Si, cred eu, o sa si reusim sa-i taiem de pe lista pe aceia care, precum domnul Anghel de la Gaesti, nu inteleg ca nu pot acorda aceste majorari de 50% pe ascuns.

7 Comments

  1. La Timisoara, Georgel vrea sa arate lumii ca el procedeaza ca la carte. Dupa ce unii au urlat ca nu afiseaza lista cu propuneri la avizier, iata ca azi a aparut, dar, bine-nteles, pe lista se regasesc tot ai nostri, adica ai lor. Unii pot lua de cate doua ori, altii deloc. C-asa-i in tenis. N-o sa dau nume, dar veti regasi pe aceasta lista meseriasi gen electricieni sau buni la toate pe la deservire, oameni cu care Georgel isi face treaba, sau un sifon de la Buzias pe care Lili il tot tine in brate. Ai mare grija, baiatule, ca te iei de gat cu bizi ca sunteti amandoi acolo. Suntem curiosi pe astia cine i-a propus sefa lor directa sau directorul? Cu tot concursul tau de manager luat, nu-ti mai dau mult in functie. Vezi ca dupa Fulga, urmezi tu. Nu de alta, dar prea te crezi buricul pamantului si esti nimic, din toate punctele de vedere.

  2. Plange lumea in toate unitatile ca se procedeaza la fel cu acest 50%. Adica tupeul directorilor e fara margini, ptr.ca subalternii, sefii de birouri, sefii de tura si directorii adjuncti nu au cojones sa se ia cu ei de gat. Ei propun nu directorii. Dar ei fiind slabi si ghiocei, dau posibilitatea directorilor sa-si plateasca serviciile celor care le lucreaza acasa sau la casa/vila, sa-si plateasca amantele sau pe sotii acestora si uite asa, toata lumea o duce bine. Iar voi, cei care doar susotiti pe la colturi si nu aveti curaj sa vorbiti, obisnuiti-va cu bataia lor de joc, ca va mai dura. Se fac pe fata toate, iar ANP-ul paste… Pana cand? Pana cand un fulga sau anghel sau cum i-o mai fi chemand schimba biroul cu cusca. Amin!

  3. La Gaesti corupția s-a dezvoltat de (editat admin) care si-a ridicat casa cu ajutorul subordonaților si din materialele primite de la unul de la altul .
    Anghel Nu refuza mici cadouri, vinișor, porcușor, etc .

  4. Asa merita astia, ca domnul Anghel, care nu e chiar domn cand vine vorba de bani si manevre prin puscarie. Investigati si concursurile facute de acest director

  5. Ce ne facem cu directorii , din categoria izmană , care tremura non stop, nu de la glicemie , “si” de frica sindicatelor…!

  6. Asta ar fi numai una dintre probleme, ar trebui sa acordati o atentie mai sporita aici , sunt foarte multe lucruri murdare care se petrec, e dictatura pura, se intampla multe nereguli si nimeni nu vorbeste de frica…

Comments are closed.