ANP | Specialisti in comisiile de concurs

ANP | Specialisti in comisiile de concurs
ANP | Specialisti in comisiile de concurs

ANP raspunde unei solicitari transmise de noi in legatura cu situatii in care specialistii desemnati in diverse comisii de concurs nu au experienta necesara, si nu e vina lor ca se implica, pentru a participa la selectia de personal pentru functii de executie si conducere. Pe scurt, ANP a recomandat asta in teleconferinte si, acolo unde au fost probleme a intervenit punctual. 

ANP | Specialisti in comisiile de concurs by FS ANP on Scribd

4 Comments

  1. Bai dar necajit esti ma… Se vede ca ai digerat greu esecul, dar ți.ai pus vreodată întrebarea ca odrasla ta e lenesa și nu vrea sa învețe? . Asuma.ti k pe lumea asta sunt oameni mai destepti k propriul plod si în loc sa.i cauți scuze mai bine l.ai pune cu burta pe carte.

  2. Verifica cineva CALITATEA persoanelor care reusesc la aceste concursuri? Veti vedea ca toti se inrudesc cu cei din sistem (sot, sotie, nepot, nepoata, amant, amanta, frate, sora, etc…)si pana se rezolva ceva, trec anii.Toata lumea stie ca sunt nereguli in ceea ce priveste aceste concursuri dar nu se iau masuri (am impresia ca nu se vrea!).

  3. Extraordinar raspuns! Asta e dat de Iftinca! Pai, domnilor din ANP, mi-e foarte greu sa va fac domni, dar respect opinia dlui presedinte, ce sa inteleaga lumea, mai ales din ultimul alineat, ca daca semnalati nereguli, schimbati persoanele in cauza. Nu-i schimbati, ii rotiti si dati posibilitatea directorilor, care se ajuta unul pe altul, sa numeasca in functii de conducere amante, nepoti, pile etc. Dle presedinte va mai trebuia inca o dovada ca nu le este frica de nimeni si fac ce vor ei, in continuare? Pana nu leaga astia doi-trei, nu se potolesc. Personal mai slab la ANP, me refer la cei ce ne conduc, ca acum n-am avut niciodata. Nici nu stii ce sa mai crezi, cand tote unitatile semnaleaza nereguli la concursuri si astia vin cu astfel de raspunsuri. Sa va fie rusine!

Comments are closed.