ANP | Vanturarea membrilor comisiei prin puscarie in timpul concursului nu e “oportuna”

ANP | Vanturarea membrilor comisiei prin puscarie
ANP | Vanturarea membrilor comisiei prin puscarie

In urma unor situatii extrem de dubioase de la concursurile organizate sub comanda domnului Fulga, imputernicit in pofida sanctiunii de amanare in grad pentru relatii corupte cu detinutii, am intrebat de ce nu stau membrii comisiei de concurs la concurs si sunt prezenti in timpul probelor prin alte comisii. Ei bine ANP ne-a raspuns, concluzionand ca daca nu-i urgent n-ar fi “oportun”. Asta stima si noi. Problema e ca sunt viciate niste concursuri si ANP refuza sa dispuna masuri de corectie si ca inca nu inteleg anepeii ca citatul din lege e inutil cata vreme nu e prezentat ca argument pentru o masura dispusa.

6 Comments

  1. Rudeniile si pilosii au capusit sistemul penitenciar iar in momente sensibile se vede calitatea acestor oameni. Niciodata in sistemul penitenciar nu a fost asa de mult haus. Ofiteri care nici macar anticamera pe la directorii nu faceau au ajuns sa fie imputerniciti directori.

  2. Giurgiu e un penitenciar greu si prin pensionari sau mutari in alte penitenciare ofiterii paza sunt putini si cu o slaba pregatire. Nu gasesti cativa din care sa faci o echipa de conducere in firea lor. Cei cu cativa ani de vechime au cazut testarile psihologice iar la examene nu su putut sari de nota 3.

  3. Acum inteleg de ce a avut liberari eronare, avea sau nu avea treaba prin comisiile de concurs. Nici de incadrari nu s-a ocupat cum trebuie si nici de liberari. Se vede pregatirea si competenta domnului Fulga.

  4. Domnul Fulga si altii, vor face ce doresc atata timp cat nu sunt masuri de corectie a comportamentului lor. Daca nu e musai prezenta lor, sa nu mai fie deloc, zic. Nu e normal ca in aceste comisii sa fie numite persoane imputernicite, care nu si-au validat prin concurs propria pozitie.

Comments are closed.