Avocatul poporului puscarias

Avocatul poporului puscarias
Avocatul poporului puscarias

Avocatul poporului, n-am vazut sa apere pe cineva din popor. In schimb, de cate ori poate, pune umarul la toata parascovenia asta cu gratierile mascate si pe fata, pretinzand ca treaba e nemaivazut de nasoala in puscarii si chiar aruncand cu povestioare in stanga si-n dreapta. Si, n-ar fi o problema daca nu l-ar apuca dragul de a-si auzi propriile opinii altfel decat la sustinere pentru cate-un tudorel.

4 Comments

  1. Ce te poți aștepta de la o mizerie de fost prim ministru, care a scos lumea în stradă ca și Dragnea? Sper ca nici ăștia să nu-și termine mandatul, precum Victoraș zbanghiul!

  2. e posibil sa nu fi vazut puscarii decat in filme dar, cu ceva timp in urma, dl ciorbea nu parea in necunostinta de cauza si a facut in acest sens o analiza foarte buna a situatiei penitenciarelor … de care probabil nu au fost interesati guvernantii…

  3. Nu e de luat in calcul faptul ca, am putea avea, dacs vrem bineinteles, o initiativa legislativa publica prin care sa sustinem ca rangul si salarizarea Avocatului Poporului sa fie echivalent cu al presedintelui celui mai dezvoltat stat european ori sa sustinem majorarea sau mai bine dublarea pensiei acestuia, ci, de data asta, mai degraba lucrurile de interes maxim pe care dl Ciorbea le spune despre noi :

    “Am primit destul de recent de la Ministerul Justiţiei un plan de măsuri care ar urma să fie adoptate, în perioada imediat următoare, nu numai de natură legislativă, ci şi administrativă şi altele. Nu o să le menţionez eu, aştept să le prezinte domnul ministru al Justiţiei. Însă am văzut că acest pachet cel puţin există sau să sperăm că va fi prezentat în cel mai scurt timp. Este vorba de măsuri de îmbunătăţire a condiţiilor, de eliminare, într-o formă sau alta, a supraaglomerării, sau de punere a acesteia sub control, de construcţie de penitenciare, concomitent cu preluarea unor imobile de la Ministerul Apărării şi de la alţii pentru a fi reamenajate în acest scop”, a declarat Ciorbea

  4. Asa se intampla.Oameni care habar nu au cu ce se mananca puscaria latra povesti si povestiri auzite de la altii care nici aia nu au vazut puscarii decat in filme.

Comments are closed.