Cati detinuti sunt, de fapt, in penitenciare?

Cati detinuti sunt, de fapt, in penitenciare?
Cati detinuti sunt, de fapt, in penitenciare?

Daca ne uitam pe site-ul ANP, in penitenciare “Astazi 08 – 11 – 2017 sunt: 25.115 detinuti”. Daca citim adresa ANP de ieri, in penitenciare se afla “24.958 detinuti”, iar numarul este in scadere. O diferenta de vreo 150 de detinuti. In marja de eroare acceptata la ANP, dat totusi importanta in contextul erorilor de sistem recunoscute in scris de oficiali. Nu stiu altii ce cred, dar macar cati detinuti sunt in penitenciare trebuie sa stim sigur.

ANP | Detinuti aflati in tranzit
ANP | Detinuti aflati in tranzit

4 Comments

  1. Cațafana e ocupat cu intrigile, uneltirile si barfele sistemului. Va rugam nu-l deranjati! Halal bărbată!

  2. De cand a plecat Constantin Ilie, serviciul ala de la ANP e varza. Nici nu ai cui sa ceri un sfat, pe cine sa intrebi? La fel si in tara, au plecat oameni capabili, pregatiti si-au venit pe posturi de sefi servicii toti ageamiii, habar n-au de munca de evidenta. Asta, bine-nteles, cu complicitatea directorilor care si-au adus fiecare amantele, nepoatele etc. Cunoastem, nu? Sa vedeti de-aci-ncolo probleme pe legalitatea detinerii, analizari in comisii si alte bazaconii.

    • …. pregateste tudorelu’ cercetarea disciplinara si atunci sa vezi cum or zbura pe capete toti habarnistii astia pilosi..

Comments are closed.