6 Comments

 1. Sunt dovezi ca martienii exista, dupa ce o farfurie zburatoare pirat a fost vazută survoland zona de competenta a lanturile noastre muntoase .Echipajul esuat ,format din rebuturi – creaturi, dotate cu 3antene , intruchipate intr-o diversitate de maimute chelioase, soparle humanoide, pitici hidosi si melci puturosi ,lipsiti de inteligența, condus de un zeu martian, pun la cale o misiune îndrăzneață, dar imposibilă. Fotografiile luate de sondele cercetatorilor arată un plan futuristic, al acestora , care reuseste sa-i uluiasca desigur , pe oamenii preistorici, cu minunile pe care le poate desăvârşi , prin programul “colonizarea la distanta”.

  Cercetatorii care decodeaza mesajele lor , venite prin lumina rosie, explica ca , din pacate, este imposibila o cale de interacțiune cu acestia…deoarece refuză comunicarea, ca sunt condamnati sa pluteasca deasupra Pamantului si ca, probabil vor fi victimele sigure ale unei explozii atomice sau a unei accidentări iremediabile a cosmonavei… Desi Oamenii incearca sa-i convinga sa aterizeze pe Pamant acestia sunt sfatuiti de consilierii de cala sa anihileze orice forma incomoda de viata de pe pamant, ostile planului lor.
  Disperati si obositi de atatea rateuri ,ramasi fara “provizii”, creaturile aflate in aer venite din alte galaxii si dimensiuni temporale ale universului sunt nevoite sa gaseasca o solutie de a ramane in viata și a găsi o cale prin care mesajul lor de ajutor să ajungă pe PLANETA ROȘIE. Farfuria zburatoare dispune de o cameră video dotată cu lentile telescopice cu clopotei de mare precizie si care poate aduna imagini în spectrul infraroșu-apropiat ce permit in acelasi timp studierea compoziției umane. Membrii echipajului vor scrie zilnic intr-un jurnal de bord, timp de o saptamana, capturile de pe imaginile de o inalta rezolutie care ofera mari perspective, urmand a fi folosit pentru a alege locul colonizarii tocmai in anul… 1907…

  Așteptăm ca cei de la JPL sa descarce imaginile la mărimea naturală (1600×1200 px) pentru a vedea mai bine cum sta treaba cu “misiunea marțiana”…

  • inyr-adevar chiar exista…mi a povestit bunicamiu cand a fost la bureti ca s a intalnit cu unul din asta cu ochi bulbucati care impingea
   o sacosa de microfoane…
   ..Atunci nu l am crezut…

   • Buuuuun articolul! Păi sa explice creaturilor oxidate,cercetătorii ăia deştepți, ce scrie “domnul cu pricina” despre republica procurorilor ca doar e valabil si pentru ei ce e lege pentru noi:

       “Astfel ca, daca tot se straduiesc sa iasa de sub influenta nefasta a celor din „republica procurorilor”, responsabilii sistemului penitenciar si a aresturilor preventive  ar face bine sa se asigure ca pentru stoparea eventualelor abuzuri tehnica sa fie montata doar in conformitate cu prevederile exprese ale mandatelor judecatoresti…”

  • Stie cineva unde pot gasi , carpe de spalat pe jos de culoare rosie ( 20×40 cm) Nr. de contact 0-210210210! Multumesc!

Comments are closed.