FSANP | Cerem demiterea imputernicitului de la Penitenciarul Giurgiu

FSANP | Cerem demiterea imputernicitului de la Penitenciarul Giurgiu
FSANP | Cerem demiterea imputernicitului de la Penitenciarul Giurgiu

Azi am cerut ministrului Justitiei demiterea (revocarea imputernicirii in acest caz) lui Marius Fulga, directorul de la Penitenciarul Giurgiu, pentru gravele deficiente in materie de organizarea concursurilor si a aplicarii recursului compensatoriu. Omul e depasit de situatie si e clar ca un sanctionat cu amanarea in grad pentru relatii neprincipiale cu detinutii nu are ce cauta in pozitia de director, nici macar cu imputernicire.

Asteptam, deci, decizia ministrului care mai are o restanta de la Poarta Alba. N-am uitat, ne-am ocupat doar de alte prioritati. Si, domnu’ Fulga, daca se poate mai puneti o imagine doua cu ilustra dumneavoastra persoana pe net. Simt c-o sa mai fie nevoie sa va vedem si-n alte ipostaze. Nu cred s-aveti bunul simt sa va retrageti. Va trebui deci sa insistam pana cand s-o gasi unu’ care nu face blat cu domnu’ detinut sa fie director de puscarie.

3 Comments

  1. Foarte bine! Afara cu toti imputernicitii corupti din sistem, sunt o rusine si o demoralizare pentru oamenii cu bun simt care muncesc. La giurgiu, poarta alba si jilava sunt imputerniciti niste infractori! Sanctiune de amanare a promovarii ptr relatii cu detinutii, asa ceva e infractiune toata ziua!altii muncesc si oricum nu promoveaza…

  2. Seful hotilor, Fulga trebuia revocat inainte de a fi propus spre imputernicire. Cotofana ce a pazit cand a aflat de propunere?

    • A tăcut mâlc, ca să nu-și supere șeful și să primească majorarea de 50% pentru lucrări de excepție 🙂

Comments are closed.