Imputerniciri sau concursuri?!

Imputerniciri sau concursuri?!
Imputerniciri sau concursuri?!

Pe fondul indeciziei ministrului Tudorel, ANP are de rezolvat o dilema: pe de-o parte ministrul nu vrea incalcarea legii cu privire la imputerniciri, pe de alta parte dureaza cu lunile pana-si pune semnatura pe un astfel de ordin. A inteles insa ca ANP a practicat stratagema cu ziua de pauza, si la ultima intalnire parea extrem de dornic de jmecheriile astea care calca-n bocanci intentia legiuitorului.

Sigur, normal ar fi sa organizam concursuri, dar cum unele de director sunt anuntate de mai bine de un an si nu se intampla, ne asteptam sa continue starea de incertitudine, mai ales ca Tudorel al nostru stie ca tine mai bine haturile in aceste conditii. Omu’ are alte interese, nicidecum buna functionarea a sistemului penitenciar ori calitatea managementului.

D-aia o sa tot avem fulgi, rai si cotofeni prin diverse functii pana cand o sa fie un simulacru de concurs pe care-o sa-l si ia cu brio vasalii cu pricina.

1 Comment

  1. Pai cum ii poti ține pe toți ca pe niste ghiocei? Prin imputerniciri! Are cineva curaj sa zica ceva?!? NU! Buzunarul lor contează mai mult decat ce spune subalternul. Se calcă în picioare demnitatea, de fapt care demnitate? Daca ar avea-o ar spune lucrurilor pe nume, ar avea coloană vertebrală si si-ar apara subalternii,știind ca au dreptate. ( sunt puțini ȘEFII care stiu ce sa ceara,deci nu stiu nici ce sa apere)

Comments are closed.