In sfarsit, senatorii vazura ahiva SIPA

In sfarsit, senatorii vazura ahiva SIPA
In sfarsit, senatorii vazura ahiva SIPA

Nicolae Serban explica ieri jurnalistilor de pe treptele ANP cum sta treaba cu “arhiva SIPA”. Doua incaperi micute, cu niste dosare intr-ansele ascunse discret in spatele unor usi de fier. N-au stat decat 3 – 4 minute in incaperea cu dosarele, despre care au aflat ca are instalate masuri de siguranta si ca vreo 2 saptamani a stat fara celebrul bec in lipsa unui ordin al ministrului. Si-au facut deci ambitia, au facut si audieri. Asteptam concluziile.

2 Comments

  1. Avem aici o explicatie tehnica a savantului Zvarcolicea Eungeniu exploratorul gropii de la Glina, ref la accesul la arhiva :

    ” Datorita procesului avansat de autoeroziune a anepeului intregul sistem de acces al arhivei sipa s-a colmatat! Asadar dispare usa de acces, ea pur si simplu nu mai exista iar locul ei este luat de zid, corect?! S-a redesenat configuratia locurilor unde se afla arhiva, corect? Asadar , sa fi vrut sa intri, nu aveai cum! unele acuzatii legate de tentativa de acces nu se confirma si nu sunt sustinute cu nimic si prin urmare daca nu exista fapta principala , nu poate sa existe complici adica nu e nimeni vinovat!!!
    Bineinteles e valabila explicatia numai dupa anul 2008!

  2. Ce frumos vorbeste dl senator despre accesul neautorizat si cat de sigur e ca nici nu au fost tentative ! Oare asta sa fi fost scopul vizitei domniei sale?Sa ne asigure ca anp ul a fost constiincios si sa ne explice cat de bine a fost si este un continuare manageriat anp ul?

    “Dar sunt toate măsurile luate, în aşa fel încât, prin camere de supraveghere, prin coduri de acces, prin senzori de mişcare şi prin alarme, să nu existe un acces neautorizat şi nici nu au fost tentative în această privinţă”, a adăugat senatorul PSD..”

Comments are closed.