Inselatorii din puscarie

Inselatorii din puscarie
Inselatorii din puscarie

La Penitenciarul Giurgiu s-au intamplat ieri perchezitii de amploare pentru identificarea unor detinuti banuiti ca ar fi continuat sa insele prin metoda “accidentul”. Prejudiciul vreo 29.000 de lei, pentru perioada septembrie – octombrie. Intre timp, ANP n-a reusit cu licitatia pentru tehnica de blocare a telefoniei, si va trebui sa returneze banii la ANCOM. Exista si-o lege, ANP nu e in stare s-o aplice. Nu-i clar ce s-a intamplat cu directorul, cunoscut deja si sanctionat pentru relatii corupte cu detinutii.

2 Comments

  1. Ce face Fulga, mananca de la hoti, el si multi altii. Foarte bun comentariul colegului ca daca deschizi gura esti atentionat sa iti vezi de treaba. Tre sa vina DNA, dar nu vedeti ca nu vine, sunt “conectati” bine coruptii din sistem, de la telefoane si VIPuri nu face nimeni nimica.

  2. E ingrijorator fratilor. Si la Penitenciarul Iasi a fost astazi la fel. A trebuit sa vina DIICOT ca sa gaseasca 11 telefoane mobile toate foarte scumpe folosite de detinuti pentru metoda ”accidentul”. Este rusinos ce se intampla in Penitenciarul Iasi, nimeni nu vede nimic, nimeni nu face nimic iar cand vreun coleg semnaleaza incalcari grave ale legii este ”pus la punct”. Directorul imputernicit Dima e preocupat de examenul pentru functia de director, adjunctului paza Chilug ii este frica de detinuti si executa ca un ghiocel poruncile lor, le sunt aprobate toate ciudateniile din cereri multe pe langa lege. Devine tot mai riscant pentru cei care doresc sa respecte legea in acest penitenciar. Ar trebui sesizat parchetul impotriva celor din conducere pentru neglijenta in serviciu si favorizarea infractorilor.

Comments are closed.