N-auzi mai ca nu vin?!

N-auzi mai ca nu vin?!
N-auzi mai ca nu vin?!

Domnul presedinte Klaus Iohannis insista cu invitatiile la defilari si receptii de Ziua Nationala. Avand in vedere ca noua nu ni s-a permis sa defilam, am anuntat deja acu’ mai bine de-o saptamana ca declin politicos invitatia. Ma onoreaza gestul, dar as fi preferat sa-i vad pe ai nostrii ca defileaza alaturi de colegii din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Asa ca o sa-l mai refuz inca o data. Cu toata dragostea, desigur. Mai ales ca m-a mai si sunat o doamna sa confirm.

Invitatie Sorin Dumitrascu – Receptie 1 Decembrie by FS ANP on Scribd

9 Comments

 1. SS
  “In scurt timp daca o tinem pe toanele acestea , vom fi ” dati afara” din sistemul de aparare domnilor si vom fi civili asa cum ne comportam de fapt si de drept”

  Ss- ule! Decat sa fim dati NOI afara din sistemul de aparare, nu-i mai simplu sa plece rapandulele !? Ei ,ce zici? Dar se pare ca nu vor sa plece pana nu arunca anepeul in aer!

 2. “Domnule, intreg sistemul de aparare s-a saturat de noi si de figurile noastre si nimeni nu observa ca pe timp ce trece suntem din ce in ce mai marginalizati ?

  Intrebare : Sistemul de aparare s-a saturat de VOI sau de rapandulelee care va conduc?

 3. Bravo domnule ! Tu iti dai seama ce important te-ai simtit? Hai sa iti motivez eu putin de ce noi “fpss” am fost refuzati . Domnule, intreg sistemul de aparare s-a saturat de noi si de figurile noastre si nimeni nu observa ca pe timp ce trece suntem din ce in ce mai marginalizati ? In scurt timp daca o tinem pe toanele acestea , vom fi ” dati afara” din sistemul de aparare domnilor si vom fi civili asa cum ne comportam de fapt si de drept. Nu vom mai beneficia de norma de hrana , echipament , concedii platite , tot felul de deconturi… ghici ce , pentru ca suntem civili.. Iar un civil castiga 2.100 pe luna , precum angajatul de la Mega image.. Din mandrie ar trebui sa acceptam invitatia , nu sa avem “toane” la presedintele tarii. Suntem de tot rasul si acesta este doar inceputul. Ganditi-va bine domnilor, asta nu e atitudinea care trebuie adoptata , treziti-va !! NU sunteti civili. Facem parte din sistemul de aparare , ordine publica si siguranta natioanala si ar trebui sa ne comportam ca atare, sa fim mandri ca purtam uniforma. O astfel de propunere nu se refuza domnule. SE executa ! Esti platit precum un militar.

  • Stimate SS,ai lucrat vre-odata cu detinuti?…in cazul in care am fi civili,trebuie sa fii foarte redus intelectual sa mai muncesti in conditiile in care munceste un supraveghetor…pt acei bani nu-si va mai sacrifica nimeni sanatatea si familia….

  • Cu sperietori dintr-astea galbine au venit de-a lungul timpului toți neisprăviții cărora cascheta le stă direct pe creierul lis. Le ține loc de scalp și dac-o leapădă, crapă în secunda doi.
   Catane mizerabile mari „militari” la serviciu și preșul din fața ușii la casa lor.
   Acum mai bine de 10 ani, într- speluncă de bar, nevasta unui vajnic căpitan i-a dat „militarului” un dos de palmă de i-a sărit cascheta cât colo. Ăia sunt de tot râsul, ca și alte „SS”.
   O invitație poate fi refuzată.

  • Lasa receptia, mai bine sa stea acasa sa mai studieze proiectul de statut… ca mai sunt “iftinci” strecurati printre randuri!

   • si stai linistit ca nu ne da nimeni afara, iesim noi singuri de (edit admin) ce suntem! Ai inteles mai, ss-ule?

Comments are closed.