Penitenciar Poarta Alba | Majorari de 50% in secret

Penitenciar Poarta Alba | Majorari de 50% in secret

La Penitenciarul Poarta Alba, patria detinutilor favorizati si a angajatilor abuzati, directorul refuza sa discute in Consiliul de conducere propunerile de majorare cu 50%. Primise o dispozitie clara in acest sens, dar nu-l prea intereseaza ce-i scrie ANP in materie de transparenta decizionala, dansul fiind mai altfel si mai special si permitandu-si aparent sa le dea cu flit mai marilor puscariilor. AICI toata povestea.

2 Comments

 1. domnul director spunea la sedinta aia cu „pomana porcului ”, ca de acordare a sporului pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale nu cred ca poate fi vorba, ca „ANP a laudat penitenciarul Poarta ALba pentru ca a fost unicul penitenciar din tara unde nu s-a dat buleala cu recursul compensatoriu” și l-a dat ca exemplu.

  chiar asa sa fie? pe bune? atunci sa trimita lumea din alte penitenciare, alea cu neregului sa le dea lectii de evidenta detinuti domnu muscalu

 2. domnu muscalu, a prezidat sedinta cu pricina, fara a transmite ordinea de zi. nu a prezentat si nu a nominalizat pe nimeni pentru 50%. a zis doar că „sefii de servici si directorii adjuncti vor lua 50%”.
  atunci cand liderul de sindicat a intrebat care este motivarea pentru care se vor da acesti bani, domnu muscalu a spus„nu ie treba ta”.
  după aia l-a intrebat pe cel de la sindicat „dar voi nu va informati intre voi”? „Care <>”? sune cel de la sindicat.

  muscalu „Pai, e o adresa de la ANP, ati citit-o?”
  sindicat „DA”
  muscalu incepe si citeste din adresa prin care DG le transmitea ce si cum cu 50%, dar partea de final, ultimul paragraf

  nu s-a motiva nici de ce, nici pentru ce urma să se dea acel 50%, niciun material de suport, nimic.

Comments are closed.