Penitenciarul Giurgiu | Blocul alimentar asaltat de bacterii

Penitenciarul Giurgiu | Blocul alimentar asaltat de bacterii
Penitenciarul Giurgiu | Blocul alimentar asaltat de bacterii

Colegii de la Penitenciarul Giurgiu continua sa ne mai spuna cate ceva despre evolutiile ‘spectaculoase’ in materie de gestionare a puscariei din localitate. Sub ocarmuirea junelui Fulga, sanctionatul pentru manareli cu detinuti, nici macar Blocul alimentar – investitie relativ recenta – nu pare a supravietui in conditii bune. Ceea ce nu va ajuta avand in vedere ca ministrul pregateste o misiune de inspectie cu decapitare.

2 Comments

  1. Am fost sunat de câțiva prieteni și am fost întrebat despre o postare pe facebook. Prietenilor mei le-am explicat mai în amănunt despre ce este vorba. Pentru dumneavoastră, cei care veți citi acest comentariu, explicația este următoarea: comentariul cu numele Tataoana nu este scris de mine și conține numai minciuni. Nu vreau să dezvolt o polemică pe această temă, falsă oricum, pentru că nu polemizez cu minoritari. Știu, deja, cine a scris comentariul folosind o identitate falsă și pe viitor voi lăsa autoritățile statului să decidă.

  2. Vrem analize gratis, dl director, am fost sa imi fac analize pt stafilococ si costa 30lei pt o proba, trebuie sa imi ia probe din nas(2nari)+din gât,+din urechi(2probe)=150lei si asta nu este tot, cine plateste?eu la BA muncesc, am aratat in ce conditii am lucrat.

Comments are closed.