Problemele salarizarii, roman foileton

Problemele salarizarii, roman foileton
Problemele salarizarii, roman foileton

ANP ne-a asigurat ca totul este in ordine cu noul program de salarizare. Au facut convocari, au pilotat in vreo 8 unitati. Cu siguranta ca s-au straduit. N-am niciun dubiu. Multe comentarii de ieri arata insa c-ar mai putea fi cate ceva corectii necesare si la programul informatic, dar si la modul in care s-au facut anumite interpretari, mai ales ca aflam ca s-au tot facut corectii in ultima perioada, unele si dupa ce ordinele de plata plecasera catre Trezorerie.

In concluzie, o sa avem luni o discutie cu specialistii ANP care sper sa ne mai lamureasca si sa mai si rezolve din potentialele probleme. Poate ca ma repet, dar e anormal sa avem scaderi de salarii sau de elemente salariale comparativ cu luna octombrie in conditiile in care tocmai s-a pus in aplicare o majorare. Ceva nu e in ordine.

3 Comments

  1. S-a majorat salariul funcției cun 10 %. De ex dacă ai avut 10 lei acum sunt 11 lei. Dar dacă în salariul de funcție intra 5 elemente, toate sporurile s-au calculat pe sumele aferente fără majorare, adică tot la 2 lei pe element nu la 2,2 lei . Apoi mai este majorare pt SDSL pt ca se calculează la salariul de funcție în integralitatea lui majorat.Deci majorarea este cf exemplului meu de 1 leu brut la salariul de funcție pt cei care nu realizează SDSL. Nu înțeleg, dacă sal de funcție se majorează cu 10% , atunci elementele lui componente nu se majorează automat? În final , noxe, antena, pericol, noapte se calculează raportat la elementele salariului funcție din luna septembrie-adică nemajorate- iar SDSL s-au calculat la salariul de funcție în integralitatea lui majorat cu 10%. O FI BINE, O FI RĂU, CINE ȘTIE? !

  2. Luna intreaga si am luat mai putin decat luna trecuta.ANP a inventat vorba unui coleg marirea care scade salariul.

  3. Clar e gresit total programul , doar daca ne uitam la calculul chiriei din luna precedenta a scazut cu 200 ron , si salariul cica a crescut desi nu e in plus nici macar 50 d ron . Trebuie recalculat sau dat in judecata cacatu de anp pt incompetenta si furt din munca angajatilor .

Comments are closed.