Salarizare cu semne de intrebare

Salarizare cu semne de intrebare
Salarizare cu semne de intrebare

Noul program de salarizare a generat deja primii “fluturasi”, iar azi vor intra in card salariile. Ar trebui sa fie unitare, fara diferente intre unitati si fara discutii. Raman insa cateva dileme la o comparatie cu luna octombrie 2017. Aparent, scade salariul de functie si unele sporuri sau comensatii/decontari in suma absoluta, chiar daca dupa ce tragem linei toata lumea castiga in urma majorarii de 10%. Poate ca e doar o problema de interpretare, dar merita verificat.

10 Comments

  1. Și încă un lucru poate uitat de unii Amintitiva că mărirea de 10% pe care am primit-o în luna aprilie se situa undeva intre 400 și 500 lei pt.cineva care are toate la maxim și lucrează în ture pe când acum este mult mai puțin.Oare ce so fi întîmplat cu calculele.Undeva sa greșit.Ori atunci ori acum.Stie cineva.

  2. De ce nu mai apare pe fluturas mărirea de 10% care am primit-o în dec.2016 .Ori cum mărirea de 10% de la 1 octombrie.anul asta este foarte mica.Se tot vorbea de valori mai mari.Daca la cineva care este cu toate la maxim și a lucrat în ture cu SDSL aprox.150 lei este mărirea.

  3. Cun sa scada salariul de functie cand la el se adauga marirea.Parca asa era trecut in decizia zilnica.

  4. Nu stiu cat ar fi trebuit sa fie majorarea asta dar in cazul meu salariul e mai mic fata de luna trecuta cu 100 de lei( e adevarat ca am avt 7zile de co in octombrie)

      • Eu nu sunt specialista în salarii, dar Cum am verificat eu, la Bistrița s-au calculat corect.Nu spun de chirie, pt ca nu beneficiez.Alegeți o luna anterioara, după luna aprilie când a fost ultima majorare, similara cu luna octombrie, dpdv al orelor legale și ore prestate cu sporuri, apoi la acel brut calculați + 10 % , iar noul brut reduceti-l cu impozitele, 31,5% și va da noul salariu net.Comparati-va la salariul net. Este un calcul grosier pt ca impozitul se aplica la restul de brut care ramane după ce se scade CAS și CASS, dar diferențele sunt mici și nu influențează major ce se verifica.

Comments are closed.