Statutul politistului de penitenciare | Inca o amanare de o saptamana

Statutul politistului de penitenciare | Inca o amanare de o saptamana
Statutul politistului de penitenciare | Inca o amanare de o saptamana

Fusesem anuntati ca s-ar putea sa fie o amanare, avand in vedere ca amendamentele sunt multe si toate trebuie parcurse de catre membrii Comisiei Juridice, de disciplina si imunitati. Singurul semn de intrebare era legat de  pozitia Ministerului Justitiei avand in vedere ca maine la 12.00 ne intalnim cu ministrul pentru a continua lucrul pe proiect si a finaliza, in speranta ca vom merge cu o pozitie comuna saptamna viitoare cand revenim. A durat 5 minute. Se amana.

4 Comments

  1. Bătaie de joc, am ajuns sa fim tratați ca niște simplii oameni, nimeni nu se gândește ca noi lucram cu niște infractori care omoara, violează, tâlhărie, fura și devalizat tara. Ei, acești infractori sunt plini de drepturi, tepuiesc oamenii prin diferite metode din cauza ignorantei celor decidenți care nu vor sa monteze aparatura anti-bruiaj.
    Noi suntem păcăliți financiar prin orice mijloace și metode, avem o ținută jalnica ca și aspect sau calitate

  2. Am senzația că suntem tratați noi cei care muncim în penitenciare ca niște ,,infractori,,. Suntem tratați ca ultimi oameni, ni se ciuntesc drepturile salariale pe niște criterii care mi se par nerealiste. Cum să ne raportăm cu baza de calcul a chiriei la 2009, când suntem în 2017. Nu se simpt cresterile salariale si asa infime. Statul acesta este discutat de ani de zile de parca ar fii cine stie ce mare filozofie. Nu mai avem autoritate in fata detinutilor când ei câstigă tot ce vor si pe plan national dar si la CEDO. EI SUNT OAMENI! DAR NOI CE SUNTEM! NOI SUNTEM PROSTII GUVERNANȚILOR!?. Parca vor sa ne pedepseasca pe noi ca ne facem treaba la serviciu. VAI DE NOI SI VAI DE TARA NOASTRA! OFTEZ si iar OFTEZ ca doar asta ne-a mai ramas. RUSINE TUTUROR CELOR CARE NE CONDUC:

Comments are closed.