Video | Incidentul de la Poarta Alba, la stiri

Video | Incidentul de la Poarta Alba, la stiri
Video | Incidentul de la Poarta Alba, la stiri

Bine ar fi fost sa poata fi evitat acest incident, dupa cum ar fi fost bine sa fi fost evitate toate de acest gen. Si mai bine ar fi daca ANP ar arata cinstit cu ce se confrunta angajatii din penitenciare si s-ar mai stradui sa explice presei ca in penitenciare lucreaza oameni. Pana la acel moment ramanem cu stirea: un supraveghetor de pe o sectie cu 3 – 400 de detinuti a fost agresat. Si mai ramanem cu incercarea ANP de a bagateliza incidentul.

4 Comments

  1. Asta e rodul coruptiei, pana ce toti colegii nu or sa inteleaga ca acolo unde este coruptie nu va merge treaba bine…dar nu ai cu cine. Probleme exista intre detinuti pentru ca li se permite unora sa faca legea si sa se ia de ceilalti detinuti, ca deh sunt hoti si da-i incolo. Acest lucru a scazut autoritatea angajatilor. Poarta Alba, alaturi de Jilava sunt cele mai corupte inchisori, cu VIPuri si tot felul de smecherasi artagosi. Felicitari colegului care a intervenit, a facut ceea ce trebuia. Pacat ca este singur, pentru ca in timp ce posturile erau blocate, ca numar, s-au anagajt unii si unele sa stea bine pe posturi caldute.

    • In unele penitenciare (de ex Jilava) un agent este singur pe sectie de multe ori, nici nu stie cand sa mearga la WC. Bine ca s-au angajat pe spagi tot felul de fete dragute la educativ, “specialiste”, care sa stea prin birouri.

  2. Care lipsa de personal bai nene ăștia sunt de belea sunt 620 de angajati la pa la 1000 de hoti, problema e k sunt mai mulți unde nu trebuie adica în administrativ, toți fug de pluton, de hoti, iar plata se face lu nevertebratu asta de banut… Ce dracu nimeni nu vede , nu aude ce se întâmplă la poarta alba , toți și-au băgat neamurile , cate doi trei , nu vede nimeni ce măgarii se fac la încadrări… se fură pe fata

Comments are closed.