Video | N-a uitat nimeni. V-ati grabit!

Video | N-a uitat nimeni. V-ati grabit!
Video | N-a uitat nimeni. V-ati grabit!

Mai jos aveti doua filmari, una cu Vociulescu si ai lui si alta cu Iordache si ai lui. Domnul Iordache era oripilat de idea ca s-ar transfera taxe sociale. Chiar enervat de marsavia si caracterul infect al celor care au sustinut ca pesedeii intentioneaza asta. Domnul Voiculescu ne da lectii despre valori si despre buna guvernare. Parca mai avea de asteptat vreo 2 – 3 ani de propaganda inainte sa deschida gura.

4 Comments

  1. „Nu poţi să interzici apariţia acestor cărţi. E vorba la urma urmei de sindromul Hitler. În societatea democratică au dreptul şi lichelele, şi canaliile, şi foştii puşcăriaşi. Au dreptul să vorbească, să se exprime. În ţara noastră liberă, acum, şi democratică, poţi să fii coleg de raft cu tot felul de personaje. Asta este”,

    CT Popescu

  2. Cat a cotizat Rosca stanescu ptr invoire, el neffind la munca, pe cand era rsd la jilava? Lui Nastase de ce ii cara (editat admin) bagajele de la vizita si (editat admin) venea sa il pupe in..bombonel pe nastase, era ‘baiat’ sau a cotizat?

  3. Probabil ca oamenii astia vor sa nu-i uitam niciodata.Ei bine,se pare ca si Z Stancu este la fel de ctual ca si IL Caragiale sau M Eminescu.”Sa nu uiti,Darie” cine au fost si sunt ei!In idiotenia mea,n-am sa uit!

Comments are closed.