ANP | Adevaruri ascunse, minciuni evidente

ANP | Adevaruri ascunse, minciuni evidente
ANP | Adevaruri ascunse, minciuni evidente

ANP nu recunoaste de regula public problemele specifice sistemului penitenciar. De cele mai multe ori, din ordinul ministrului Justitiei asa cum se intampla si in prezent. N-o sa-i vedeti, deci, spunand deschis ca la nivelul sistemului penitenciar avem nevoie de exact 20.102 posturi, si ca este nevoie de suplimentarea cu 5.061 posturi.

Dupa cum nici n-o sa-i auziti spunand c-au ramas 590.256 de ore suplimentare nerecuperate din 2016. O spunem noi sindicatele, ANP nu simte nevoia sa ne sprijine.

Nici despre faptul ca “de-a lungul timpului nu s-a reusit dimensionarea eficienta cu posturi a fiecarui domeniu de activitate” sau, despre ceea ce cu totii stim, ca nu s-a avut in vedere “necesarul real de posturi al unitatii in cauza” ori ca sunt “diferente consistente intre penitenciare” pentru ca pana in 2016 “nu a existat o norma interna” n-o sa-i auziti recunoscand. Scriu asta insa in notele de fundamentare.

Nota de fundamentare – proiect suplimentare 1000 de functii by FS ANP on Scribd

E drept ca mai arunca si cate-o minciunica, specific acestor note de fundamentare, pretinzannd ca este o practica alocarea de personal din sectorul economico-administrativ catre operativ, cand in realitate e exact invers: personal din operativ este alocat pentru tot felul de sarcini neoperative. Dar, asta-i alta discutie.

2 Comments

  1. Apropos de politica struțului … Cum comentează ANP cu privire la faptul ca ,comisarul Petcu , cel care și a făcut mendrele prin mai multe penitenciare a fost descoperit cu ocazia cererii de pensionare ca nu îndeplinea condițiile pentru ocuparea funcției de ofițer . Mai mult de ăsta gurile rele spun ca acesta ard probleme și la diploma de bacalaureat … Se vedea ca este un om ieftin și care din handicapați și prosti nu scotea agenții . Cu complicitatea cui acesta a ajuns chiar sa fie și la comanda unităților prin care a trecut ? Pe cine putem da în judecata pentru teroarea data de acest comisar de mucava ?

  2. De regula dupa minciuni ANP-ul baga capul in nisip ca strutul!
    Din seria “Adevaruri ascunse minciuni evidente” am vazut azi o emisiune-serial ,pe net, difuzata de postul Venevision (venezuelean) in care un reporter ii pune o intrebare unui tanar aflat pe strada .Mi s-a parut genial raspunsul tanarului:

    Rep: De ce crezi ca stau strutii cu capul in nisip?
    Tanarul – Struţul nu îşi bagă capul în nisip de frică, ci în speranţa că astfel poate scăpa cu faţa curată..

Comments are closed.