ANP | Convocare pe cheltuiala participantilor

ANP | Convocare pe cheltuiala participantilor
ANP | Convocare pe cheltuiala participantilor

Avand in vedere ca Decizia directorului general referitoare la organizarea muncii detinutilor a fost publicata in Monitorul Oficial acum vreo 2 saptamani, ANP organizeaza o convocare pentru a se asigura ca totul este clar si ca aplicarea este unitara. Toate bune, pana la detaliul referitor la pretentia ca fiecare dintre participanti sa-si plateasca masa. Ori, asta nu e prea bine, si e chiar ilegal in pofida dorintei ANP de a face economii pe pielea personalului.

Adresa ANP – Convocare Organizarea Muncii by FS ANP on Scribd

14 Comments

 1. L-au iertat cei de la DPCT pe (editat admin)! Doar ce l-a recompensat cu 50% pe Gicuta la propunerea lui Burcu! Voi cei de la Craiova o sa-l plingeti cu lacrimi de crocodil pe Becheanu!

 2. La centrul de la Sovata sunt condiții de kkt si mult mai scumpe decât in celelalte locații. Anp ul pierde bani sa țină aceste centre sa funcționeze . Trebuie sa facem o sesizare la guvern sa se desființeze aceste centre care funcționează pe banii statului . Convocările se pot organiza la privați pe bani mult mai putini in condiții mult mai bune .
  De exemplu la prevenire spionul distrat ajuns directorul dpct, împuternicit, a trimis un email pentru a atenționa subordonații sa nu se cazeze in alte locații .

  Cine este burcu ?

  A intrat în DPCT cu nota 5 si ceva dintre care, două puncte din oficiu, un punct din oficiu de drept şi un punct acordat tuturor candidaţilor datorită unui subiect greşit, deci nota 3, reală. După ce a fost declarat “Respins” a fost redistribuit ca şi alţi piloşi la Penitenciarul Rahova.

  S-a remarcat prin pupicuri în dosul şefilor, o lene ieşită din comun . Şefii au spus că cel alintat “Spionul distrat” doarme de luni de zile în birou.

  De ce “Spionul distrat” ?

  Pentru că vrem ca şi tinerii să cunoască cum au ajuns informaţii clasificate pe internet din neglijenţa lui Burcu.

  La 21.11.2007 şeful Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul penitenciar îl avertiza pe unul dintre spionii săi, cu nume de cod, “Burcu Geo Bogdan”, referitor la modul defectuos în care acesta îşi îndeplineşte atribuţiile şi sarcinile de serviciu şi îl atenţiona că timp de şase luni îi va fi monitorizată activitatea.

  Notele informative transmise de spionul nostru dovedeau o slabă “cunoaştere şi stăpânire a situaţiei operative”, şi erau prea puţine “raportat la potenţialul şi problematicile Penitenciarului Rahova”. Cămătari, gemeni sau traficanţi de droguri ştiu mai bine despre ce e vorba.

  Sarcini concrete referitoare la finalizarea unor lucrări până la termene clar stabilite nu au fost finalizate în timp util. S-a constat astfel că spionul “Burcu Geo Bogdan” a manifestat o “indiferenţă totală” faţă de onorabila meserie pe care o practica într-un loc atât de periculos precum Penitenciarul Rahova.

  Conducerea profesională şi-a făcut datoria însă spionul distrat a pierdut atenţionarea care-l atenţiona să fie mai atent, atenționare care a ajuns pe internet . Pentru acelaşi nume de cod, în arhivele noastre, mai găsim sancţiuni profesionale aplicate în cei câţiva ani de la intrarea în profesie, pentru aproximativ aceleaşi motive.

  O dovadă a amatorismului Direcţiei pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar o constituie lipsa de imaginaţie în alegerea numelor de cod. Astfel în registre mai figurează un nume de cod similar. Spionul cu nume de cod “Burcu Vasile” a lucrat iniţial în vechea Direcţie de Securitate a Statului, iar după 1989 a fost comandant de penitenciar în oraşul numit Turnu Severin.

  Spionul cu nume de cod “Burcu Vasile” a acoperit obiective precum Gabriel Bivolaru, infractor cu ştaif politic. Acest spion a devenit legendă. Legenda comandantului – spion care s-a luptat pentru binele patriei nu a fost atinsă de acuzaţiile de corupţie şi de favorizare a infractorului pentru care acesta a trebuit să ceară penisonarea grabnică, după ce şi-a pierdut funcţia de şef.

  Uimit fiind de această apropiere aproape de sânge între cele două nume de cod nu pot să nu remarc cu amărăciune că o legendă, poate puţin coruptă, este batjocorită prin acordarea unui nume de cod similar unui nătăfleţ care pierde hârtii ale statului.

  Link-uri utile:
  Sursa :

  http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2006-07-27/Directorul+Penitenciarului+Drobeta,+revocat+pentru+favorizarea+lui+Bivolaru

  http://penifest.blogspot.com/2008/05/spioni-de-penitenciare-si-justitie.html

 3. La Centru pute rau, de cum intri in Sovata ! De la calitatea mancarii si a cazarii si pana la preturile dubioase facturate…Ne asteptam sa l vedem pe dir pe lista cu 50%..Indeplineste conditiile …de exceptie!

 4. eu am stat la centru in camera cu un coleg de la o alta unitate ! mie mi -a facturat800× 4 nopti si colegului tot 800×4. Camera la centru ,cond de doua stele, ar insemna ca are pretul de 160 de lei / noapte!!! Pensiunea Speranta de 4 stele) de langa centru ofera cazare camera de 2 paturi la 160/noapte( pe site e 180 dar te intelegi si la 150) conditii lux !Iar celelalte pensiuni din Sovata ,3 stele,cu conditii f bune incomparabile cu centru, au media preturilor de cazare 110 Ron/noapte. Cum vine asta?

  https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-speranta.ro.html?aid=319855;label=pensiunea-speranta-JSammRgszDGVhZVesVkRHgSM162129394467%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atiaud-146342138230%3Akwd-59804284184%3Alp20890%3Ali%3Adem%3Adm;sid=049eea7aebd6c1c70ba19d9aad99c491;dist=0;hapos=1;m_occ=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;type=total;ucfs=1&

 5. Este execrabila si f scumpa mancarea ! la pranz am mancat macaroane cu cartofi si pulpa de pui cu pene proaspete! si felul I ciorba cu viermi inelati…bleah ! 25 de lei ????? Deccand s-au scumpit ghermălăii?

 6. Noi am mancat numai la Ciuperca Mica in Sovata langa lacul Ursu …f bun ..
  La centru mancarea nu este comestibila…iar despre ccazarea in camera va sfatuiesc sa va echipati cu tinuta de iarna manusi, caciula, fular si o suba groasa…Dupa convocare doi colegi s-au imbolnavit nasol din cauza friguluidin camera..Caldura e cu portia iar in corpul B lipseste cu desavarsire…

  http://www.ciupercamica.ro/meniu/

 7. Nu cumparati de la chioscul din incinta chioscului! Daca totusi o faceti, cascati ochii la termenul de valabilitate. Marea majoritate a produselor, mai ales bauturi( bere, sucuri, etc) sunt expirate!

 8. Mai bine ne asigura ANP prezenta unui SMURD la Centrul Sovata pentru prim ajutor in toxiinfectii alimentare! N -am pus “in caz de ” ca nu e loc de indoiala, e certitudine!

 9. Dar credeti ca exista vreo convocare la care se asigura masa!?
  Toata lumea plateste pentru ca se acorda norma de hrana.

  • Da. Credeam ca suntem intr-o lume normala si ca angajatorul acopera toate cheltuielile profesionale. Daca ar fi adevarata justificarea cu norma de hrana nu s-ar face referirea exlusiv la dejun si cina.

   • Totusi.. la sovata ar fi bine ca ANP-ul sa se abtina sa ne acopere cheltuielile cu masa( daca au in calcul dar nu e cazul) si sa faca o exceptie…Mai bine cu banutul nostru la buzunar…Daca stam sa ne acopere ANP -ul si cheltuielile cu “meniurile” de la Sovata e ca si cum ne-ar condamna la… boala sigura…Sau poaate e altceva la mijloc…mai dubios…

 10. Se întâmpla și la Craiova !
  Calota, care e bre obiectivitatea si nepotismul de care faceai referire ? Cum se face ca tratezi oamenii in mod diferit. Inainte cu o saptamana ai spus celor de la prevenire ca nu poti disponibiliza un sofer cu masina unitatii sa mearga la convocare la Sovata si dupa două zile pentru contabilul sef, o subordonata si copii lor, ai disponibilizat masina si sofer sa le plimbe prin tara ( in alte locații ) cu masina unitatii.

Comments are closed.