ANP | Proiect de OMJ privind metodologia salarizarii

ANP | Proiect de OMJ privind metodologia salarizar
ANP | Proiect de OMJ privind metodologia salarizar

ANP ne transmite spre consultare un proiect de OMJ privind aprobarea Normelor metodologice privind aplicarea unor dispozitii, cuprinse in Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, pentru personalul din sistemul administratiei penitenciare. Daca aveti, deci, observatii sunt binevenite.

Proiect OMJ – Salarizare ANP by FS ANP on Scribd

17 Comments

  1. Nu înțeleg de ce sunt de drept considerați specialiști de clașa cei menționați? ! Poate nu toți ar lua nota 8!? Și apoi de ce nota 8, în condițiile în care cei exceptați au fost limitați la nota 7 și nu 8 la concursuri, iar directorii limitați la un interviu și un proiect de management?!

  2. Specialistii de clasa, au studii tehnice.Chestia e copiata de la MApN….unde exista reglementata de peste 50 ani….daca se va reglementa in sistemul penitenciar va crea un precedent foarte grav si dispute dure intre colegi….sper sa fie cineva cu toate cele in cap sa nu dea curs acestei situatii care va duce la imense conflicte intre angajati…vezi 50 % , etc…

  3. f multe necunoscute: spevialisti de clasa, premii de excelenta, adjuncti sef sectie sef servicii etc..ciudat…se intampla lucruri..hm!

  4. se dezlantuie razboiul cu specialistii de clasa…ce-or mai fi si aia?.. Da nu conteaza…e vorba despre bani, doar asta e important.. ! Acu sa vezi paruiala! 50% e parfum pe langa bataliile sangeroase ce vor urma .. Stai sa vezi examene corecte vor urma ..

  5. E bine domn’ ministru, e f bine… dar sa nu uitati si asta : “Că dacă unul ocupă funcția de director nelimitat până iese el la pensie, lipsești pe alții de șansa de a dobândi o funcție de management, ccea ce am convenit că este necesar și corect în același timp”, a declarat Tudorel Toader la Ministerul Justiției la data de 8 aug 2017

  6. Pentru ce a mai dat acest OMJ dacă salarizarea în 2018 se raportează la salariu din decembrie 2017?

  7. Din OMJ rezultă niste creșteri de salarii destul de bune.Oare se va resimții acest lucru din Ian .Sau este doar o perdea de fum care sa abată atenția noastră spre alte probleme.

  8. ce e tampenia asta cu ”specialisti de clasa”?alte examene,alte manevre gen spor 50%?!?!la 45-50 ani iti mai arde de invatat,cand esti terminat fizic si psihic privind programul de munca si stresul generat de acesta???

  9. deci se vor plati cu 100%. urraaa. destul de transparent este si modul de calcul al salariului. acum sa vedem si ce bani vom lua. pana acum imi da o stare de bine.

Comments are closed.