Gratierea mascata, prima crima

Gratierea mascata, prima crima
Gratierea mascata, prima crima

Cu o zi inainte ca ANP sa comunice ca avem de 764 plus 1787 beneficiari ai gratierii mascate, s-a intamplat si primul omor comis de unul dintre gratiatii fara discernamant sub pretextul conditiilor din penitenciare. Alesii nostri l-au iertat de exact 372 de zile, dintr-un mandat pentru viol si vatamare corporala. Drept urmare, s-a grabit sa profite de libertatea castigata banditeste si a omorat un om. Noi am avertizat. Din pacate, se confirma. Promotia PSD a viitorilor puscariasi se va reintoarce in penitenicare facand mii de victime. In plus.

5 Comments

  1. Asta era de la Giurgiu, regim inchis sau maxima si a fost eliberat probabil el mergand ‘termen’. Detinut tipic, care pentru tigari si cafea o vinde si pe ma-sa. Va dati seama cati din astia cu pedepse mari sau f mari (crima) ies acuma? SPer judecatorii sa mai salveze ceva cu amanari la greu.

  2. Intr-o tara condusa de infractori ca asa se intampla.Si se va intampla.Femeia de serviciu sa aiba cazierul curat ca prin parlament au acces toti infractorii.

  3. Tudorelul autor moral ar trebui să împartă complicitatea și celula cu nenea în cauză. Ar trebui ca familia victimei să facă demersuri, inclusiv la CEDO.

Comments are closed.