La noi doar promisiuni

La noi doar promisiuni
La noi doar promisiuni

Presa romaneasca a relatat pe larg despre puscaria de 119 milioane de euro pe care planuiesc “polonejii”, cum ar spune domnul Toader, s-o construiasca. Nu inteleg insa de ce atata mirare. Si noi am tot planuit o gramada de puscarele, am si alocat sute de milioane de euro pentru asta. Practic, dac-ar fi fost sa se cosntruiasca tot ce s-a promis fiecare detinut avea vila lui. Poate pentru ca astia chiar o sa si construiasca puscaria, nu doar o anunta.

2 Comments

  1. Am obosit, deja, sa comentam pe marginea acestui subiect. Am dat si preturi la puscarii americane de maxima siguranta, construite in ultimul timp. Degeaba. Mai oameni buni si responsabili cu jaful, opriti-va din acest sport national. Cu 116 milioane de euro se fac exact 2 puscarii de maxima siguranta. Astazi, ultima recomandare. Mergeti in Republica Moldova, vizitati cel mai modern si nou penitenciar. La sfarsit, daca nu uitati, intrebati si cat a costat. Doamne fereste!

    • Daca e de Doamne fereste de ce trebuie sa mergi pana-n Republica Moldova! De Doamne Fereste, Doamne Maica Domnului, Duca-s-ar pe pustii, Fereasca Sfantul avem si noi… ceva mai aproape …!

Comments are closed.