#listamaro| Dinu Iliuta, pentru impiedicarea participarii observatorului sindical la concursuri

#listamaro| Dinu Iliuta, pentru impiedicarea participarii observatorului sindical la concursuri
#listamaro| Dinu Iliuta, pentru impiedicarea participarii observatorului sindical la concursuri

In spatele acelui “p” se ascund frustrarile lui Dinu Iliuta, director adjunct pentru siguranta detinerii si regim penitenciar la Centrul de detentie Craiova. Individul, fost siparez, nu intelege si basta cum e treaba cu sindicatul independent si face tot ce poate sa strice relatia conducerii penitenciarului, altfel in ordine, cu sindicatul nou infiintat, recent pretinzand ca observatorul sindical nu poate participa la concursuri decat in limita orelor in care conducerea sindicatului poate desfasura activitati sindicale in timpul programului de lucru.

ANP explica cat se poate de clar, un alt berbec (directorul imputernicit Fulga) avand aceeasi interpretare dupa ce s-a certat cu sindicatul si in contradictie totala cu practica de prin 2006 a tuturor penitenciarelor, ca sunt doua chestiuni diferite: observatorul sindical, poate fi orice persoana desemnata de sindicat si este pontat ca si membrii comisiei in serviciu, iar de timp pentru activitati sindicale beneficiaza doar conducerile sindicatelor, ceilalti membri de sindicat putand participa la intalniri sindicale in limita a 2 ore pe luna.

Ceea ce naste intrebarea legata de capacitatea unora dintre cei nimeriti prin functii de conducere. Dar, nu-i tocmai o noutate.

Adresa CD Craiova Sindicat by FS ANP on Scribd

Adresa CD Craiova Sindicat by FS ANP on Scribd

7 Comments

  1. #raluca,

    si ca sa inteleaga toata lumea mai bine ce inseamna cu adevarat sa fii corect si sa nu comiti abuzuri in serie, corect ar fi din partea noastra sa ne aplecam atentia si spre eroul care’i va darui 50%, sa-l incurajam si sa-,-i acordam, cu unanimitate de voturi ,titlul de omul ANULUI plus un loc pe…Parrot’s Alley!!

  2. Dar nu este corect ca un observator sindical sa participe toată luna la concursuri și la sfârșit de luna sa fie plătit pt șef de tura, șef secție etcetera. Cu tot respectul, unii fac abuz de aceasta prevedere legala și stau numai plecați, iar noi le ținem locul și suntem plătiți pt funcție de execuție.

    • Intr-adevar, cu tot respectul, nu e corect deloc ! Corect ar fi, pentru a elimina abuzurile, sa fie recompensat si cu 50% pentru “lucrari de exceptie”.:):):):).

  3. Cum sa nu te astepti la oltenasi!Pai… de acolo provin…nea Marin,Ilie Balaci…si cei din zilele noastre-marele GD,marele AP…si multi,multi altii.

Comments are closed.