Live 14:00 | Penitenciarul Poarta Alba – despre abuzuri si indolenta

Penitenciarul Poarta Alba - despre abuzuri si indolenta
Penitenciarul Poarta Alba - despre abuzuri si indolenta

Incercam sa aflam mai multe despre ce se intampla la Poarta Alba intr-un dialog live cu dl Virgil Cirstea, presedintele Sindicatului Sinpen2016 – Poarta Alba. De-a lungul timpului am tot facut publice abuzurile de acolo. Nu s-au luat masuri. Iata ca efectele se vad. Avem colegi agresati, avem colegi care incearca sa se sinucida. Va steptam asadar la o intalnire Live despre problemele de la Penitenciarul Poarta Alba azi 07.12.2017, incepand cu ora 14.00.

2 Comments

  1. Scuzați-mă domnu Orac dar cred că nu sunteți conectat la această realitate. Acest interviu, toate articolele din presă ale liderilor sindicali,toate acțiunile de protest care au avut loc, toate intervențiile lui Dumitrașcu la ministru inclusiv primul-ministru, toate misiunile TV la care au participat liderii de sindicat unde au tot scos la iveala problemele din sistem, toate astea ce reprezinta???? Problema este că așteptați prea multe numai de la anumite persoane și nu toți suntem solidari. Încă unii se mai ascund și le este frică să spună ce simt. Oricum mișcarea sindicală este pe un trend ascendent și rezultatele au venit și vor mai venii. Haideți să nu mai stam cu mâinile în San.

  2. Un interviu foarte la subiect. Problema sistemului este ca toți acceptam tacit problema adevărată problema și anume lipsa acuta de personal și statele subdimensionate. La Constanța sunt puncte de lucru, în tara nu sunt puncte de lucru și tot lipsa de personal este. Nu țin cu ofițerii dar fără oameni nu poți sa faci o planificare conform cu regulamentul și sa acorzi și un minim de timp liber sau concedii. Eu o sa cred în lupta sindicala în ziua în care o sa dați semnalul sa nu mai intram în serviciu pana nu avem personal suficient și un statut.

Comments are closed.