Niciun chestor

Niciun chestor
Niciun chestor

Anul asta 1 decembrie nu ne-a adus niciun chestor in sistemul penitenciar. Presa prezinta lista celor mai importanti generalismi, nimeni de la penitenciare. Nu ne asteptam la un comisar sef cu experienta si care de peste 10 ani astepata, doar n-o sa-i propuna ANP cata vreme sefii cei mari nu ajung pe lista scurta. Cu siguranta ca unii au sperat si propuneri s-au facut. Extrem de probabil, Tudorel n-a inteles ca daca transmite prin mai, dupa ce semneaza, propunerile e cam tarziu. Ramanem, deci, cu doamna Pieleanu.

19 Comments

  1. Pacat, mare pacat! Avem la Timisoara un om pregatit, cel mai bun director de penitenciare, are si doctorat, sau nu mai e nevoie ca pe Bejan l-au facut astia si fara sa fie doctor, aduce miliarde la buget calcand pe cap agentii cu pl-urile lui si e mai capabil ca toti. Niciunul nu e mai bun ca el. Bala ramane mic copil pe langa asta.Au avut timisorenii astia parte de doi ahtiati dupa grade si functii, cand s-a saturat unul, a inceput altul mai lacom si mai ambitios. Mai asteptam un 1 decembrie, poate ala cu 100 de ani e mai nimerit.

  2. Ar fi fost chiar culmea sa avem propuneri ptr gradul de chestor la penitenciare. Era momentul, pe bune. Ptr. ce merite deosebite? Liberari eronate, rearestari in baza caror acte legale si cate si mai cate magarii facute de directorii de unitati. De-aia ne iubesc cei din mai si mapn, ca ajung astia ai nostri chestori. E foarte adevarat ca la acte normative in cadrul ANP chiar aveam nevoie de un chestor. Mai ramane sa-l faceti si pe umflatul de Iftinca si ati rezolvat-o.

  3. Nu ne putem abtine si, fiind duminica, vazand moderatorul ptin gradina casei, mai trantim o mascareala. Pe vremea cand d-na chestor cica se ocupa cu elaborarea de acte normative, am avut si cuvinte de lauda. Mai ales ca, din cand in cand, mai ales in privat, ii mai trantea cate o blagoslovenie lui Iftinca, cel care se juca cu supralegiferarea. Nu ca astazi ar fi altfel, dar d-na chestor e detasata de toti si toate. Ne oprim aici. Si asa am facut reclama mascata cam mult. Toate trec, tutto pasa.

    • Mda si eu am vazut ca iftincologul nostru si cu chestoreasa  sunt duşmani de moarte.I am vazut pe la Romexpo ….la trustul Intact. Ea a intrat in trust pe usa din fata iftincologul nostru pe usa din spate… Doamne fereste ….  oamenii astia  ce se  urasc de tare…!

  4. Foarte tare. Avem un chestor, asumat de catre dl.presedinte Iohannis. Ar trebui sa ne mandrim cu doamna P. Dar..ia-o de unde nu-i. Detasata pe viata, probabil, la Curtea de Conturi, nu ne trimite salutari nici macar de ziua noastra. Asa ne trebuie daca lumea ne percepe ca …gardieni. Dar ce nu stie lumea este ca noi am perfectionat pana la arta sistemul acesta clientelar, al meritocratiei valorilor indoielnice. Dar cu obiectul muncii noastre, cu hotii, cum ramane?

  5. Doamna chestor nu-i cumva nevasta Pielolologului de serviciu de la antena 3? Pe unde mai lucră, ca n-am mai auzit de ea?

Comments are closed.