Penitenciar Gherla | Comert cu etnobotanice

Penitenciar Gherla | Comert cu etnobotanice
Penitenciar Gherla | Comert cu etnobotanice

De la Penitenciarul Gherla, candva un exemplu de siguranta, aflam ca dl director Canta si adjunctul domniei sale pe siguranta detinerii si regim penitenciar, dl Apahidean, sunt acuzati ca nu reusesc sa controleze situatia de acolo, detinutii facand trafic cu etnobotanice chiar sub augustele domniilor lor nasuri. Ceea ce, sa recunoastem, ca dac-ar fi asa, l-ar face pe generalul Roman ori pe fostul director Batinas, sa le cam crape obrazul de rusine de asa urmasi.

16 Comments

 1. Sa inteleg ca la Gherla fac directorii controale la vizita si in P.C.-uri?????:)
  Si daca ceilati ofiteri fac perchezitiile,atunci agentii,agentii ce fac????

 2. Ne baga sefii in morminte cu nesimtirea si brutalitatea! La Poarta Alba au fost mai multe cazuri, la Jilava o fata, care lucra ca asistent social dar a fost degradata si hartuita a plecat in Anglia sa scape de sefa si de ratele pe car enu le putea plati cu salariul micsorat! Culmea, sefa care NU este asistent social ca formare este sefa si la colegiul asistentilor sociali! Unii au cam confiscat jumate din tara asta.

  Ajungem sa ne spanzuram din cauza abuzurilor unor sefi care sunt pres in fata VIPurilor si a detinutilor cu bani! S-au lasat detinutii ca li s-a facut viata dulce, ne apucam noi…pey cum sa nu te spanzuri cand ai vrut sa iti faci o cariera in ANP dar dai de un sef care iti vorbeste urat, nu te ajuta cand intrebi ceva ca vezi doamne esti prost ca trebuia sa stii, sefi care nu sunt buni de nimica si mascheaza incompetenta cu atitudine artagoasa?

 3. Bai Antime, de la automutilare superficiala la sinucidere e distanta mare tata? E ca și cum ai vrea sa te spanzuri cu elastic, adik nu esti sigur dak vrei sa te omori sau sa.ti faci cucui

 4. Apropo. Zona crepusculara Poarta Alba. O angajata a sectorului administrativ a incercat sa se sinucida in timpul programului.

  • Revenim cu precizari. Angajata de la sectorul Administrativ, de la Poarta Alba, a cerut un cutit, se pare, pentru a il folosi in scop de automutilare, urmata sau nu de sinucidere. Asa e mai bine, Dragule? (oups!)

   • Ma bagasi in ceata,Antime!De unde stii ca a cerut cutitul in scopurile mentionate de tine…si n-a fost un accident de bucatarie? Ori…numai cutitul taie si lama sau sticla,nu?

 5. Despre Galati pe cand un articol
  Vai e un pnt tot cu G
  Sa fie oare punctul G sau de vina doar rau, cu R mic
  Niste incompetenti

 6. Cum puteti arunca asa cuvite? pe voi nu va trage nimeni la raspundere? RUSINE! Domnii directori sunt profesionisti ! e vorba de lipsa de personal care persista la nivelul ANP si a dotarilor sistemelor de siguranta de toata rusinea!

  • Serban Nicolae asta e de etnie rroma? Are foarte multe trasaturi, seamana cu tovarasii lui (chiriasii nostri, care ne intampina cu “serifule, boss”).

Comments are closed.