Penitenciar Poarta Alba | Fise de post da, siguranta nu

Penitenciar Poarta Alba | Fise de post da, siguranta nu
Penitenciar Poarta Alba | Fise de post da, siguranta nu

La Penitenciarul Poarta Alba, directorul Muscalu dimpreuna cu adjunctul Banuta n-are timp sa se ocupe de siguranta personalului pentru ca isi petrec timpul inchipuind la fise de post-zarzavat. Cum ANP nu e in stare sa ii coordoneze altfel, sigur ca-si fac de cap punand in cate-o fisa de post atributii de pe la vreo 10 functii, doar asa pentru situatia in care o sa aiba nevoie sa-l calareasca pe viitorul posesor de fisa de post.

Solicitare Sinpen – Modificare Fise de Post by FS ANP on Scribd

5 Comments

 1. la finalul „fisei postului apare: „Incalcarea cu vinovatie de catre functionarii publici din sistemul administratiei pen1tenciare, 1ndiferent de functta sau postul pe care il ocupa a indatoririlor de serviciu care le revin, 1nclus1v a normelor de comportare, constituie abatere disciplinara, daca faptele nu atrag raspunderea penala sau contraventionala . (!)

  Raspunderea penala, contraventionala, civila sau, dupa caz, patrimoniala nu exclude raspunderea disciplinara pentru fapta savarsita daca prin aceasta s-au incalcat indatoriri de serviciu. (!)

  Prezentele atributii din fisa postului se actualizeaza si se completeaza in mod automat (!) si cu alte atributii dispuse de directorul unitatii, date prin lege, acte normative,ordine, dispozitii si instrucfiuni precum si din documentele speclfice de organizare,
  planificare si executare a misiunilor”.(!)

 2. In aceste fișe ale postului „modificate” apare la programul de tură: „flexibil, 8 ore/zi sau in ture(12/24 ore, 12/48 ore) in functie de
  necesitatile operative ale unitatii”.

  la cap. Vi apare:„sa informeze serviciile de urgenta profes1oniste sau politia, dupa caz, telefonic prin apelarea numarului 112, despre descoperirea de munitie sau elemente e munitie ramase neexplodate”. Cum face asta un supraveghetor?

  „Sa-si asigure mijloacele individuale de protectie,trusa sanitara, rezerva de alimente si apa, precum si materialelle de prima necesitate pentru protectia familiilor lor” Esti nebun?

  „Sa permita, in situatii de urgenta civila, accesul fortelor si mijloacelor de interventie in incinte sau pe terenuri proprietate privata” (!)

  „sa permita instalarea mijloacelor de alarmare pe cladirile proprietate privata sau apartinand asociatiilor de locatari sau proprietari, dupa caz, fara plata, precum si accesul
  persoanelor autorizate, in vederea intretinerii acestora” Dobrica, tu ai alarmă montata pe locuinta? Bai, nene, ati cazut in cap?

  „sa solicite avizele si autorizatiile privind protectia civila, in cazurile prevazute de lege” Cine? Supraveghetorul sau cel din foisor?

  • D-le Dobrica, vedem ca nu aveti nicio idee, nicio solutie dar… niciuna cat de mica …jur, …vin eu cu una..bagati pe calu’ de la poarta alba anexa la fisa postului…sa-i calce in picioare pe idiotii astia doi!

 3. Bai, nu stiti nimikLa ce bun sasi lege sireturile daka tot le dezleaga si pe deasupra stapaneste varu’su bine tehnika asta…e profesor..ce trebuie sa mai invete si el…

 4. Cu cine sa facem ma pușcărie la PA , cu banuta care nu poate să se lege la șireturi singur ai bă să fim serioși.

Comments are closed.