Video | Viata de puscarie

Video | Viata de puscarie
Video | Viata de puscarie

Televiziunile de stiri si presa online au avut ieri o mare dilema legata de cateva filmulete care pareau din puscarie. Aparent, vreo 7 detinuti fac chef in puscarie ca si cum ar fi in libertate. Mai putin aparent, 7 oameni liberi fac un chef ca si cum ar fi la puscarie. Inca nu-i clar, ANP initial a spus ca nu-i o puscarie romaneasca. Dupa care s-a lansat ipoteza c-ar putea fi romani care muncesc in strainatate. Ceea ce, sa recunoastem, ar fi cu adevarat ceva care sa deranjeze. Dar, despre asta presa n-ar scrie.

2 Comments

  1. Tot aparent, detinutul Batala nu mai era detinut, iar pozele erau de prin Bulgaria.

    Mai putin aparent, cei din anepe mint frecvent. Sper sa nu le fi ramas in gat vreun carnat de la iahnia de fasole. Nu as vede logica ca niste romani, fie ei si detinuti din Romania, sa fie luati drept muncitori din UE, doar daca se doreste mistificarea si evitarea raspunderii, sporturi practicate frecvent de brunetzelul anepist.

    Nu cred ca au facut nicio verificare, doar au mintit din reflex. Intrebati de cei din presa cum au ajuns la concluzia ca nu suntdetinuti intr-o puscarie din Romania, au spus ca nu pot da detalii. Care detalii, care verificari? Sa fim seriosi!

Comments are closed.